Data publicării:

Câte ore doarme pe noapte Jennifer Lopez. "Unul dintre cele mai mari secrete ale mele. Există un anumit interval de ore"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook Jennifer Lopez
Foto: Facebook Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a dezvăluit ce truc are pentru frumusețea ei.

Jennifer Lopez vorbește de mult timp despre beneficiile somnului ei de frumusețe, afirmând că somnul de calitate este unul dintre cele mai mari sfaturi de frumusețe,  scrie Shape.

Într-un videoclip postat pe internet, Lopez le-a prezentat fanilor ei rutina sa de îngrijire a pielii și înfrumusețare, împărtășind exact produsele pe care le folosește pentru a obține acea strălucire J.Lo. Ea a explicat și ce face pentru a-și menține această strălucire chiar și în zilele care nu își permite cele 7-9 ore de somn pe care le preferă de obicei.

"Unul dintre cele mai mari secrete de frumusețe ale mele de frumusețe este somnul. Dar unul dintre trucurile mele pentru când nu pot dormi suficient - există un anumit interval de ore pe care trebuie totuși să îl respect. Deci am fie sub patru ore de somn, fie peste șapte. Aceasta este regula mea", a spus Jennifer Lopez.

VEZI ȘI: Câte ore dorm pe noapte Elon Musk, Bill Gates și Jeff Bezos. Secretul titanilor în afaceri

Există vreo dovadă științifică pentru trucul vedetei?



Trucul pare să fie unul credibil, la urma urmei, pielea ei pare să fie întotdeauna pusă la punct. Dar există vreo dovadă științifică în spatele metodei sale unice de somn?

"Aș spune că acest lucru este mai anecdotic decât orice altceva", spune Geeta Yadav, dermatolog și fondator al FACET Dermatology.

"Deși nu există multe informații despre aceste ferestre specifice de timp și despre modul în care acestea afectează pielea, studiile au a arătat că cei care dormeau în mod constant șapte până la nouă ore pe noapte aveau o piele cu aspect mai tânăr, o funcție de barieră a pielii mai bună și o satisfacție mai mare față de aspectul lor decât cei care dormeau în mod regulat cinci ore sau mai puțin. Acest lucru are sens pentru că atunci când dormi, corpul tău, inclusiv pielea, se repară singur", a mai spus dermatologul.

Somnul este cu siguranță "restaurator", a declarat anterior medicul Seema Kholsa pentru Shape.

"Există procese de reparații care au loc atunci când dormim. De exemplu, resturile care se acumulează în creier pe parcursul zilei sunt îndepărtate atunci când dormi. Deprivarea cronică de somn are un impact asupra nivelului hormonal. Poate duce la o producție mai mare de grelină, un hormon care te face să te simți mai puțin plin. Somnul crește și imunitatea. În plus, știm că nu suntem la fel de ageri și că nu ne performăm la fel de bine a doua zi dacă nu dormim suficient", a mai spus medicul Seema Kholsa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel