Cataramă, EXCLUS din cursa pentru șefia PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL
PNL
Viorel Cataramă nu va putea candida la Congresul de sâmbătă, potrivit deciziei comisiei de organizare. Motivul este faptul că motiunea depusă de acesta - "Politica națională - Calea liberală. #Restart" - nu a strâns susținerea a 10 filiale așa cum prevede regulamentul.

"În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Județene, moțiunile susține de Ludovic Orban ("Partidul Național Liberal- Forța Dreptei") și de Cristian Bușoi ("PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreapt, echilibrată și puternică!") au îndeplinit condițiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie.

Moțiunea susținută de Viorel Cataramă ("Politica națională - Calea liberală") nu a întrunit condițiile statutare pentru a fi supusă dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Județene din cel puțin 10 filiale PNL, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL", se arată în comunicatul transmis de PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel