CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. Reduceri mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Singles Days 2018
Singles Days 2018
CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. De BLACK FRIDAY 2018, la iSTYLE, reducerile sunt printre cele mai bune. Nu este prima vineri neagră la iSTYLE și cu siguranță sunt mulți cei care o așteaptă cu nerăbdare. 

CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. Așteptarea a luat sfârșit. Mai jos găsiți toate detaliile promoției BLACK FRIDAY 2018 la iSTYLE.

CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. Oferta este disponibilă în perioada 15 Noiembrie (20:00) - 18 Noiembrie (23:59). Oferta nu se poate cumula cu alte oferte sau promoții.

CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. În cazul în care produsul nu se mai află în stoc acesta nu va mai putea fi achiziționat ulterior la prețul din oferta "Black Friday". Oferta este disponibila doar in perioada 16- 18 Noiembrie

CATALOG iSTYLE BLACK FRIDAY 2018. În America este numită Black Friday ziua de după Thanksgiving Day. Este considerată ziua în care începe sezonul cumpărăturilor de Crăciun, ocazie pe care majoritatea comerciaților o sărbătoresc oferind promoții uriașe. Ca urmare se formează blocaje în traficul atât pietonal cât și în cel al automobilelor, polițiștii fiind primii care au denumit, din cauza problemelor foarte mari de trafic, această zi Black Friday. Un alt motiv pentru care ar putea fi la originea denumirii acestei zile este faptul că în contabilitate pierderile unei firme erau evidențiate cu cerneală roșie iar profitul în cerneală neagră. Și cum multe firme intrau pe profit în această zi de sfârșit de noiembrie și în companii a fost denumită Black Friday, ziua în care intri pe profit.

(w670) istyle

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel