Cătălina Ponor va fi mămică: ”E cea mai strălucitoare medalie”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Instagram, Cătălina Ponor
Foto: Instagram, Cătălina Ponor
Cătălina Ponor este însărcinată şi a ţinut să împărtăşească vestea cu toată lumea, în online.

Cătălina Ponor a dat vestea cea mare, fix de ziua ei de naștere. Fosta mare gimnastă a împlinit vârsta de 35 de ani și a ținut să împărtășească cu toată lumea micul ei secret. Sportiva a făcut public faptul că ea și soțul ei vor deveni părinți în doar câteva luni. Aceasta abia așteaptă să-și strângă în brațe copilul, mărturisind că este cea maia strălucitoare medalie a ei.

”Mulţumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simtit răsfăţată… Sunteti minunaţi!❤️ A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viaţa mea împreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivilă…. iar acum am primit cel mai frumos şi pretios cadou ???? Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea…. A noastră! ???????? #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, este mesajul postat de Cătălina Ponor, pe pagina ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cătălina Ponor și Bogdan s-au căsătorit în luna iunie

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu pe data de 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți doar familia și prietenii apropiați. „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, era mesajul postat de Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare.

Povestea unei campioane

A început gimnastică la vârsta de patru ani. În 2002, le-a atras atenția antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, care au selecționat-o la lotul național. În 2003, la Campionatele Mondiale de la Anaheim (SUA), a făcut parte din echipa care a cucerit medalia de argint, iar în întrecerile pe aparate a urcat pe treapta a două a podiumului, atât la bârnă cât și la sol. În 2004, la Amsterdam, a cucerit titlul european atât cu echipa, cât și la bârnă și sol. În 2005, a cucerit titlul european la bârnă, iar la Campionatele Mondiale a obținut bronzul la același aparat. În 2006, la Campionatele Europene de la Volos (Grecia), a urcat  din nou pe prima treaptă a podiumului la bârnă și a obținut bronzul la sol. La sfârșitul lui 2007, după ce a mai obținut o medalie mondială de bronz cu echipa, s-a retras din activitatea competițională din cauza unor accidentări.

A revenit în sala de antrenamente în 2011, sub îndrumarea antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, la rândul lor proaspăt reveniți la lot, iar în 2012 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra unde a obținut medaliile de bronz cu echipa și argint la sol, devenind prima gimnastă din România care a urcat pe podiumul olimpic la 25 de ani fără câteva zile. După Londra 2012, s-a retras din nou din activitatea competițională.

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică după 26 de ani. În tot acest timp, a reuşit să câştige 23 de medalii olimpice, mondiale si Europene, dintre care 11 de aur. La momentul retragerii, Cătălina Ponor a cucerit trei medalii, două de  aur şi una de argint, în Mexic, la o gală internaţională de gimnastică. Fiecare apariţie a Cătălinei în sala „Juan de la Barrera“ a ridicat publicul în picioare, momentele culminante fiind atunci când Ponor a ajuns pe podium pentru a-şi primi medaliile. Copleşită de emoţii, românca le-a mulţumit fanilor cu lacrimi în ochi, primind şi un sombrero din partea organizatorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel