Cătălina Ponor, drama neștiută. Ultimul pas pentru a uita trecutul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
catalina-ponor
catalina-ponor
Cătălina Ponor și-a făcut curaj să elimine o bucată din trecutul mai puțin plăcut prin care a trecut. Iată despre ce este vorba.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai populare sportive din istoria recentă a României, grație rezultatelor sportive și a frumuseții sale.

Deși e mereu zâmbitoare, iubita gimnastă a ascuns ani de zile o suferință pe care abia zilele trecute și-a făcut curaj să o exprime public.

Relația Cătălinei Ponor cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico, mai bătrân cu un an decât sportiva româncă, deși la început frumoasă, au făcut-o pe această să sufere foarte mult și chiar să o bage într-o depresie. 

Tommy Ramos, crescut în Statele Unite ale Americii, era deja considerat un sex-simbol mondial, fiind la un moment dat votat între cele mai sexy 50 de persoane din lume.

Depresia Cătălinei Ponor din cauza relației

Cei doi se cunoscuseră cu șase luni înainte de debutul Jocurilor Olimpise de la Londra, atunci când lotul de gimnastică al statului Porto Rico a venit la Izvorani pentru a se pregăti. În următorul an, aparițiile în media ale celor doi s-au înmulțit, chiar dacă relația se derula mai mult de la distanță, citează prosport.ro.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize", declara Cătălina Ponor, într-un interviu oferit la mijlocul anului 2015.

În tot acest timp, Cătălina și-a văzut toate planurile de viitor spulberate, mai ales că Ramos i-a alimentat în permanență visurile referitoare la clădirea unei familii împreună. Campioana din Constanța și-a consumat suferința în tăcere, a fost mult mai discretă cu ieșirile în presă și, spun apropiații ei, chiar a apelat la serviciile unui psiholog pentru a depăși depresia în care intrase din cauza întregii situații, citează aceeași sursă.

Ce a făcut Cătălina pentru a lăsa trecutul în urmă


În urmă cu câteva zile, Cătălina Ponor s-a decis să facă un gest prin care să se rupă definitiv de trecut. 

În timpul relației cu Tommy Ramos, cei doi și-au dedicat câte un tatuaj. „I love her", a fost mesajul scris de el, undeva pe pieptul expus, iar „I love him" a fost mesajul întors de Cătălina pentru bărbat, tatuaj pe care se pare că l-a ascuns foarte bine.

Concret, Cătălina a apelat la serviciile unui cabinet medical pentru a îndepărta un tatuaj făcut special pentru Ramos, iar întregul moment a fost postat de sportivă pe contul personal de Instagram. „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi" scria pe una din imaginile postate la poveștile de pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel