Cătălin Zmărăndescu, mărturisiri după Survivor: A fost groaznic, sincer...
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Cătălin Zmărăndescu
Sursa foto: Instagram Cătălin Zmărăndescu
Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre competiția Survivor și înfrângerile suferite.

Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Survivor. Deși a avut mai multe conflicte, de-a lungul competiției și și-a dorit, în repetate rânduri să fie eliminat, din cauza înfrângerilor suferite de echipa sa, luptătorul spune că ar mai fi rămas în competiție. Ce a însemnat competiția Survivor pentru el, dar și ce îi lipsește din junglă ne-a spus chiar Cătălin Zmărăndescu, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"Acasă... e cel mai bine ! Dar nu era nevoie să plec în Survivor pentru a ști asta. Încă de la momentul în care am decis să accept provocarea acestui show, am știut că cel mai greu îmi va fi să-i știu departe pe iubiții mei copii și pe soția mea. Cele peste 2 luni petrecute în Republica Dominicană mi-au confirmat că niciun loc nu poate suplini liniștea și dragostea pe care le simt acasă", a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Spectacola.

Ce îi lipsește sportivului din junglă

 

"Singurul lucru care îmi lipsește este acel fior al probelor, momentul în care auzeam fluierul de start și uitam cât mi-e de foame sau cât de puțin am dormit. Când dădeam totul pe traseu pentru a aduce punctul și a câștiga o probă, fie ea de recompensă sau imunitate.", a mai spus el.

Cătălin Zmărăndescu și-a dorit de mai multe ori să părăsească competiția

 

Deși a fost dezamăgit de momentul eliminării, acesta și-a exprimat de mai multe ori dorința de a pleca acasă, de-a lungul competiției. Totul din cauza înfrângerilor suferite de tabăra Faimoșilor.

"Aș vrea să fim atenți la momentele în care spuneam că vreau să părăsesc competiția, acestea aveau legătură cu acele clipe în care simțeam că ai mei colegi nu trăgeau cu tot sufletul, în care mă durea să văd câte probe pierdem și auzeam bucuria Războinicilor. Eu nu sunt genul de persoană care să accepte violența, verbală sau fizică, tot ceea ce vedeați la mine erau reacții de tristețe, de frustrare că nu reușeam să învingem.

A fost groaznic, sincer. Sunt extrem de competitiv, sunt genul de sportiv care a luptat toată viața să fie cât mai sus. Chiar și acum, în ceea ce fac la sala mea, muncesc alături de grupele de copii pentru a-i vedea pe cele mai înalte trepte la competiții. A fost prima dată în viață când am pierdut atât de des, dar îmi dau seama că era o lecție pe care trebuia să o învăț și o experiență care m-a făcut să fiu mai calm, mai liniștit în viață.", ne-a mai spus acesta.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel