Cătălin Predoiu, reacție față de stenogramele cu Teodor Atanasiu - EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a vorbit în exclusivitate pentru DCNews stenogramele în care Teodor Atanasiu spunea că nu are nici o șansă să ajungă premier.

Vezi aici detalii: Scandal în noul PNL. PDL, pe făraș. Poziția oficială a PNL: "Discuții private, nu le asumăm", contrată din PSD: "Am fost tratați la fel"

”Sunt stenogramele acestea ale dlui Atanasiu pe piață, foarte savuroase, în care dânsul spune că nu aveți nicio șansă să fiți nominalizat ca prim-ministru al PNL-ului. Noi știm din campania electorală și din spusele ferme ale dlui președinte Iohannis că dvs sunteți primul-ministru desemnat în cazul în care PNL ajunge la guvernare. Ce s-a schimbat între timp?”, l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac pe Cătălin Predoiu, joi, la DCNews Live.

”Nu s-a schimbat nimic. E un episod care a fost depășit cu maturitate, cred eu, de conducerea Partidului Național Liberal. Nu mai e nimic, cred eu, din punctul meu de vedere de comentat despre aceste stenograme”, a replicat premierul din umbră al opoziției.

Întrebat dacă ar putea lucra cu Teodor Atanasiu în Guvern, Cătălin Predoiu a transmis că nu are mandat nici să confirme nici să infirme vreun nume de ministru din echipa sa.

”Eu plec de la premiza că atunci când cineva nu e convins de tine, prima datorie o ai tu să-l convingi”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Citește și: Stenograme explozive din ședința liderilor PNL: Replici dure între Gorghiu, Blaga, Atanasiu și Petrache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel