Cătălin Predoiu: Eșecul lui Victor Ponta este PLACA DE MORMÂNT pe candidatura la alegerile prezidențiale 2014
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul desemnat al ACL, Cătălin Predoiu, a afirmat că primul-ministru Victor Ponta a înregistrat un eșec ce reprezintă "placa de mormânt" pe candidatura sa la alegerile prezidențiale 2014.

Invitat la DCNews Live, Cătălin Predoiu a fost întrebat despre scrisoarea prin care liderii ACL i-au semnalat șefului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că europarlamentarul Corina Crețu ar fi fost desemnată ilegal drept candidat al României la o funcție de comisar european.

Citește și: Corina Crețu, reclamată la Juncker de ACL: "Desemnare ilegală"

"Dl Ponta a avut totală libertate de mișcare. Încă o dată, românii trebuie să știe: acolo negociază premierul, nu negociază Opoziția. Iar reacția Opoziției a fost post-factum, și nu împotriva unui candidat sau al altuia, ci pentru respectarea prevederilor legale. Nu cred că cineva poate fi blamat, în România sau într-un alt stat european, în Uniunea Europeană - o uniune de drept - că cere respectarea condițiilor legale. Dar dincolo de asta, ce rămâne:

1. Dl prim-ministru Ponta și-a asumat negocierea și propunerile;

2. Rezultatele nesatisfăcătoare;

3. Ca de obicei, încearcă să fugă de răspundere.

Eu cred că acest eșec al dlui prim-ministru Ponta este placa de mormânt pe candidatura domniei sale la alegerile prezidențiale din 2014", a declarat Cătălin Predoiu.

Vezi și: Surse: Corina Crețu a pierdut portofoliul pentru Politică Regională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel