Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 sep 2021, 12:41
WhatsApp
Facebook - Cătălin Moroșanu
Facebook - Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere.

Luptătorul Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău, potrivit Antena 3.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză.

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş", precizează IPJ Buzău. Ar fi vorba despre Cătălin Moroşanu.  

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiția „Survivor” la jumătatea lunii aprilie, după accidentarea suferită în timp ce se duela cu Starlin. A călcat greșit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici. Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, spunea prezentatorul Daniel Pavel, la acel moment. „Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult. Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi", spunea sportivul atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?