Cătălin Măruță, făcut PRAF de fiica lui. Eva l-a pus la PUNCT în fața tuturor: Rușine să-ți fie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Catalin Maruta
Foto: Instagram Catalin Maruta
Cătălin Măruță a fost criticat de fiica lui.

Cătălin Măruță stârnește controversă, după controversă și intră în polemici cu tot mai multe vedete din România. După Alexandra Stan, Alex Velea, Antonia și Ioana Ignat, Bianca Drăgușanu, a venit rândul fiicei sale, Eva, să-l taxeze pe prezentatorul TV. 

Andra și Cătălin Măruță au o familie de invidiat, iar cei doi copii ai lor, David și Eva le calcă pe urme, fiind prezenție în mediul online și la curent cu toate trendurile de pe platformele de socializare.

Eva Măruță este urmărită pe Instagram de 297.000 de urmăritori, în timp ce David are peste 80.000 de urmăritori, de unde reiese că mezina familiei Măruță este mult mai îndrăgită. Cei doi nu lipesesc nici de pe Tik Tok, acolo unde publică tot felul de filmulețe alături de părinții lor. 

Într-un videoclip publicat pe TikTok, Eva Măruță l-a pus la punct pe tatăl ei. 

În timp ce Cătălin Măruță a păcălit-o pe Eva să facă o fotografie împreună, prezentatorul de la PRO TV îi fură fetei din prăjitură. În momentul în care Eva l-a surprins pe Cătălin Măruță cu lingurița în gură s-a supărat și fără să stea pe gânduri i-a spus: "Rușine să-ți fie!".

Chiar dacă este evident că videoclipul celor doi este doar o glumă de dragul vizualizărilor, nu este pentru prima dată când Eva îi dă astfel de replici tatălui ei.

Într-o emisiune a prezentatorului de acum ceva timp, în care Andra, David și Eva au fost invitați, Eva l-a făcut "gras", "moșule, bătrânule" și "gogoașă", spre marele amuzament al tuturor, inclusiv al părinților, care nu s-au opus cuvintelor celei mici.

"Tot te oprești și faci 'ăăă'. Ia vorbește!"

Asta nu e tot. Într-un alt dialog dintre cei doi, Eva și-a criticat tatăl pentru ticul verbal pe care-l are în emisiuni.

Cătălin Măruță: Am înțeles că e ceva ce nu-ți place la mine la emisiune.

Eva: Da, nu-mi place la tine pentru că tu… Uite, te imit. Bună ziua, oameni dragi, ăăă, noi astăzi facem ăăă, o emisiune ăăă. Tot te oprești și faci ‘ăăă’. Ia vorbește!", a decurs dialogul simpatic dintre Cătălin Măruță și fiica lui.

Ce spune Andra despre celebritatea fiicei sale

"Eva și David nu au acces nerestricționat la social media și nu sunt atât de conștienți ca noi de popularitatea paginilor sau conturilor noastre. Pentru ei este o joacă și așa vreau să rămână până mai cresc și poate atunci social media va face parte din profesia lor. Dacă ai conturi pe social media cu mulți urmăritori, la fel cum dacă mulți oameni îți ascultă muzica sau îți urmăresc filmele, dacă ești actor, nu înseamnă că trebuie să pierzi contactul cu realitatea. E important să știi cine ești, cum ești, să nu intri în capcana comparării permanente cu alții sau în cea a filtrelor, fie că vorbim de cosmetizarea fizicului sau a vieții, în general.

Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea. Și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator. Eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David. Pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente", a declarat Andra, pentru revista Viva.

@evamaruta Bineînțeles că nu mi-a mai comandat alta ???? @catalinmaruta ♬ original sound - evamaruta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel