Data publicării:

Cătălin Ivan: Dacă Vosganian are nemulţumiri, să lase locul altui coleg

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
ivan
ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că Varujan Vosganian poate să lase oricând locul unui alt coleg liberal la conducerea ministerului Economiei, dacă are nemulţumiri mari sau dacă îi este greu să-şi desfăşoare activitatea.

Poziția lui Ivan a venit după ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian s-ar fi declarat nemulţumit de modul în care au fost împărţite atribuţiile în Cabinetul Ponta. Nemulţumirile sale sunt mai vechi, el fiind printre cei mai aprigi critici ai felului în care au fost împărţite ministerele între PNL şi PSD.

Citește și: Vosganian, pe lista miniştrilor remaniabili, afirmă un lider PSD

 „Dacă pentru domnul Vosganian e foarte greu să conducă ministerul, să-şi desfăşoare activitatea, dacă nemulţumirile sunt foarte mari, oricând poate să lase locul altui coleg din PNL să preia atribuţiile ministerului. Dar e o problemă internă a PNL. Bănuiesc că Vosganian discută cu colegii de partid şi vor găsi o soluţie împreună. Situaţia exactă de la minister nu o cunosc, ar trebui întrebaţi cei din Guvern şi în principiu liberalii”, a spus Ivan, potrivit Mediafax.

 Potrivit unor surse liberale, Varujan Vosganian ar fi avut o discuţie într-un cerc restrâns cu alţi colegi de partid, în care şi-a exprimat revolta. Ministrul Economiei ar fi spus că liberalii au avut de pierdut la împărţirea ministerelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel