Cătălin Ivan, atac la Dragnea: OUG 13 și agendă ascunsă. Schulz, ”exclus” din PSD
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Europarlamentarul Cătălin Ivan a atacat din nou politica lui Liviu Dragnea.

Cătălin Ivan a comentat candidatura socialistului Martin Schulz pentru funcția de cancelar al Germaniei. Acesta a oferit două scenarii în cazul în care fostul președinte al Parlamentului European ar fi fost membru PSD. Potrivit lui Cătălin Ivan, în cazul în care Schulz ar fi fost președinte PSD, Liviu Dragnea ”rămânea cel mult un lider local la Telorman”, iar în cazul în care Dragnea ar fi fost șeful de partid al lui Martin Schulz, liderul german ”nu mai era acum în PSD”.

”Daca Martin Schulz ar fi fost in PSD, cariera sa politica ar fi depins de o singura variabila. De Liviu Dragnea. 

Fie Martin Schulz, fost Presedinte al Parlamentului European si candidat cu sanse mari sa obtina un rezultat foarte bun pentru socialistii si democratii germani in alegerile din aceasta toamna, ar fi fost seful lui Dragnea, si atunci Dragnea ramanea cel mult un lider local la Teleorman, iar Schulz ar fi contribuit la drumul european al PSD-ului. Nu ar fi existat nici Ordonanta 13, nici agenda ascunsa din spatele unui program de guvernare foarte bun dar tot mai putin realizabil, nici tot felul de alte initiative care sa ne scoata tot mai mult din randul partidelor frecventabile la nivel international. 

Fie, Dragnea ar fi fost seful lui Schulz, iar Schulz nu mai era acum in PSD”, a precizat Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel