Cătălin Drulă, la DCNews, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” a lui Răzvan Dumitrescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto Facebook Cătălin Drulă
foto Facebook Cătălin Drulă
Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor în Guvernul de alianță cu USR, vine astăzi la DCNews și DCNewsTV. 

Invitatul jurnalistului Răzvan Dumitrescu, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DCNews și DCNewsTV de astăzi, 6 ianuarie 2022, este Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor.  Emisiunea este transmisă LIVE de la ora 12:00 pe cele două site-uri, DCNews și DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews.

Iată ce anunță Răzvan Dumitrescu: 

”JOI, 6 ianuarie, ora 12:00, prima ediție a emisiunii ”CE SE ÎNTÂMPLĂ?” din 2022, în direct pe DCNews și DCNews TV! Cum a ajuns USR de la guvernare la izolare pe scena politică? O discuție tranșantă cu fostul ministru al Transporturilor, CĂTĂLIN DRULĂ, vicepreședinte al formațiunii conduse de Dacian Cioloș. Ce spun sondajele de opinie, de ce crește AUR și scade USR, cum a ajuns PSD pe primul loc la mare distanță și care sunt marile capcane ale lui 2022 pentru politicieni și populație!”. 

Recent, între Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor în Guvernul USR-PNL-UDMR, și actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a izbucnit un conflict pe promisiuni și realizări.

Citește aici: În timp ce şoferii stau cu orele pe DN1, Drulă şi Grindeanu se ceartă pe tema autostrăzii Ploiești - Brașov 

Nu rata emisiunea de la 12:00! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel