Cătălin Cîrstoiu, validat oficial candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei. Prima declarație
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei.

„A fost ceea ce era firesc să se întâmple. Eu sunt candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Generală a Capitalei. Astăzi s-a întâmplat un lucru firesc, am fost prezentat în forurile de conducere ale colegilor social-democrați, ale colegilor liberali, pentru validarea candidaturii mele, ceea ce s-a și întâmplat”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

Doctorul Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a fost recunoscut de toți colegii liberali.

„Ne cunoșteam de multă vreme, pe alții nu îi cunoșteam, cei din țară. Mulți dintre ei mi-au fost și pacienți în decursul timpului, avem o relație foarte bună și cred că va fi o alianță care va da un candidat la Primăria Generală”, a răspuns candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă are un mesaj pentru Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, Cîrstoiu a răspuns scurt: ”Nu, nu am niciun mesaj”.

„Vom vedea asta, decizia nu îmi aparține mie, decizia aparține cetățenilor Capitalei și ei sunt niște oameni admirabili care știu ce au de ales”, a declarat Cătălin Cîrstoiu după ce un jurnalist i-a adus aminte faptul că în urmă cu o zi a declarat că aceștia sunt deja învinși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel