Cătălin Cîrstoiu, alegere ”excelentă și câștigătoare”. Atuul principal pe care-l are, dezvăluit de Radu Bălănescu, de la Marea Lojă Națională
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Alegerea coaliție PSD - PNL pentru București este câștigătoare, o spune chiar prof. univ. dr. Radu Bălănescu. 

”Da, pe dl. profesor Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultății de Medicină, îl cunosc foarte bine, așa cum îl cunosc toți colegii noștri. Suntem împreună în Consiliul profesoral, în Senatul universitar.

Eu cred că este alegerea câștigătoare pentru poziția de primar general, cred că este o alegere foarte bună și foarte înțeleaptă, pentru că are niște calități, despre care eu, ca cetățean al orașului București, cred că este nevoie:

- este un om pragmatic, care știe ce vrea,

- este dinamic,

- are multe idei foarte bune,

- un om care a demonstrat la conducerea Spitalului Universitar, ca manager, este un spital foarte mare,

- e un om empatic,

- un om care a știut să dialogheze cu studenții, nu este foarte simplu, au cerințele lor, doleanțele lor, trebuie înțeleși, a făcut-o și într-un mod extrem de civilizat care a dus la rezultate foarte bune în cadrul Facultății de Medicină.

În plus, știe să creeze o echipă, ceea ce eu cred că este condiția esențială pentru un viitor primar al Capitalei, să știe să creeze o echipă care să poată să lucreze în folosul cetățenilor Bucureștiului. Este atuul principal pe care-l are în această cursă. Deci alegerea coaliției, din punctul meu de vedere, este una excelentă și este câștigătoare” a spus prof. univ. dr. Radu Bălănescu, președintele Ad Vitam al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, în interviul acordat DCNews.

Cătălin Cîrstoiu nu este membru al Marii Loje Naționale din România, a precizat prof. univ. dr. Radu Bălănescu. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel