Cătălin Cherecheș, de negăsit. Avocatul său a dezvăluit când au vorbit ultima oară. "Sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Paul Ursachi
Inquam Photos / Paul Ursachi
Avocatul lui Cătălin Cherecheș a dezvăluit când a vorbit ultima oară cu edilul din Baia Mare.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat astăzi, prin decizie definitivă, la o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul de mită. Oamenii legii l-au dat în urmărire internațională, după ce nu l-au găsit nici acasă, nici la primărie. Deocamdată se pare că edilul rămâne de negăsit.

Între timp, Răzvan Doseanu, avocatul lui Cătălin Chercheș, a dezvăluit că a vorbit cu clientul său ultima oara aseară. În plus aceasta susține că edilul i-a spus că va respecta orice hotărâre judecătorească se va da.

VEZI ȘI: Cătălin Cherecheș, dat în urmărire după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare/ Avocat: O execuție. Încă nu desfaceți șampania

Avocat, despre posibilitatea ca primarul să fi fugit din țară: Sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză, pentru că nu este benefică nimănui

"Ultima dată am discutat cu domnul Cherecheş aseară. Am luat în calcul toate variantele posibile de soluţii şi cea de achitare, care ar fi fost varianta corectă în opinia apărării, dată fiind hotărârea definitivă obligatorie, publicată chiar luni în Monitorul Oficial. Mă refer la Hotărârea 64-2023, prin care toate instanţele din România ar trebui să constate nelegale probele obţinute astfel în cazul domnului Cherecheş.

Şi, repet, am luat în calcul şi varianta unei hotărâri de achitare, dar şi a uneia de condamnare. Domnul Cherecheş mi-a spus că va respecta orice hotărâre judecătorească se va da, şi va uza de toate căile legale pe care le are la dispoziţie", a mai spus avocatul Răzvan Doseanu, în direct la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă ia în calcul varianta ca primarul Cătălin Cherecheş să fi plecat din ţară sau să se ascundă şi să nu vrea să meargă să se predea, avocatul a precizat: "Sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză, pentru că nu este benefică nimănui".

VEZI ȘI: Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv de judecătoarea care a denunțat-o pe soacra sa. Avocatul Toni Neacșu: Mi-e teamă că soluția era deja dată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel