Cătălin Cazacu, viața după “Exatlon”: “M-am domesticit!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Cătălin Cazacu e norocos! Nici prin gând nu-i trecea că după 5 luni petrecute în Dominicană, la show-ul “Exatlon”, va reveni în atenția telespectatorilor Kanal D cu două emisiuni. 

“Faimosul” Cazacu prezintă astfel “Cash Taxi, de luni până miercuri, de la ora 23.15 – la Kanal D, iar de vineri, 7 septembrie, debutează noua emisiune, care va fi difuzată săptămânal, tot de la ora 23.15, “Vulturii de noapte”, în care Cătălin face echipă cu Victor Slav și prietenul său Giani Kiriță! Ce spune Cătălin Cazacu despre schimbările din viața lui, despre faptul că  a devenit prezentator TV și cui îi mulțumește în fiecare zi pentru asta, aflați din interviul acordat de vedetă exclusiv pentru DC NEWS!

 (oar_w460)

- Cătălin, cum merge “Cash Taxi”?

Cum merge “Cash Taxi” ca mașină și cât de bine se conduce☺, sau cum merge ca emisiune (râde)? Ca mașină merge foarte bine, este foarte spațioasă și luxoasă. Oamenii care se urcă în ea, au tot comfortul și, spre deosebire de alte taxiuri, noi mergem cu aerul condiționat pornit (râde). În ceea ce privește emisiunea, ceea ce-mi spun oamenii, legat de acest aspect, este de bun augur. Era nevoie de o emisiune de cultură generală și divertisment, un pic mai relaxată, care să premieze oamenii obișnuiți.

Ideea show-ului este foarte simplă: îi pune pe oamenii obișnuiți într-o ipostază în care nu se așteaptă să fie puși. Spre exemplu, dimineața pleacă de acasă și se “trezesc” într-un taxi care le oferă bani, evident după niște reguli… Oamenii ajung la destinație, se distrează și câștigă bani. Pentru mine cel mai important este să văd oamenii fericiți.

- Câte premii ai dat până acum și ce concurenți ți-au dat bătăi de cap?

Am filmat foarte multe emisiuni și mulți dintre cei care au intrat în “Cash Taxi” au plecat cu bani în buzunar și, mărturisesc că fiecare om care intră în mașină îmi rămâne în minte. Îmi place să  interacționez cu fiecare dintre ei, îmi sunt dragi. Mă bucur să văd că oamenii sunt isteți, intuitivi și norocoși!

(oar_w460)

- Te gândeai că după participarea la “Exatlon”, viața ta profesională va lua o altă turnură? Ai devenit prezentator TV …

Nu credeam că viața mea profesională va lua o turnură atât de mult în bine. De acolo, de pe insulă (din Republica Dominicană – n.r.), 100% nu mă gândeam la chestia asta, pentru că nu aveam de unde să știu ce va urma. Știu doar că sunt un om muncitor, un om care apreciază această șansă pe care eu cred că mi-a oferit-o publicul. Dacă oamenii nu mă iubeau, nu eram prezentator la două emisiuni. În fiecare zi, când mă trezesc, le mulțumesc oamenilor pentru că ei au făcut ca acest vis al meu să se poată îndeplini.  

- Cât de mult te-ai schimbat după “Exatlon”?

Acolo te schimbi foarte mult, dar diferența constă în cât de mult rămâi schimbat. M-am “domesticit”, din nou, dacă pot spune așa, dar valorile pe care mi le-am trasat acolo au rămas în picioare.

- Din 7 septembrie vei fi alături și de prietenul tău, Giani Kiriță, dar și de Victor Slav! Prezentați împreună nouă emisiune Kanal D, “Vulturii de noapte”! Ce așteptări ai de la această colaborare și de la acest nou format? Te așteptai la o astfel de propunere și un astfel de trio?

Cred că cea mai mare calitate o reprezintă faptul că show-ul “Vulturii de noapte” aduce în fața telespectatorului trei caractere diferite, trei tipologii diferite.

Suntem trei prieteni care se distrează împreună și faptul că nu lucrăm după script (scenariu – n.r.) mi se pare cel mai interesant lucru. În primul rând, cu toții ne dorim să facem divertisment de calitate. 

(oar_w460)

- Cum îi caracterizezi, pe scurt, pe ceilalți doi “vulturi”, Giani și Slav? Dar pe tine?

Și eu și Giani suntem ușor de caracterizat, pentru că vreme de cinci luni, ne-ați văzut la “Exatlon”, într-un reality în care am stat cinci luni, 24 din 24 de ore, în fața camerei de filmat, și n-am putut să “ascundem” de nimic, ci ne-am arătat așa cum suntem noi! Giani este vulcanic … este exact așa cum l-ați văzut la televizor. Victor este cel care va menține echilibrul între mine și Giani, pentru că probabil că dacă ne-ar lasă doar pe noi, ne-am “omorî” în a treia ediție de filmare (râde).

Citiți mâine partea a doua a interviului cu Cătălin Cazacu pentru DC NEWS!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel