Cătălin Cazacu, EXATLON. Ana Roman, iubita sa, rupe tăcerea: Am fost însărcinată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ana Roman, prietena lui Cătălin Cazacu, concurent la Exatlon, a rupt tăcerea, în cadrul unei emisiuni la Kanal D.

Ana Roman a dezvăluit că a fost însărcinată în urmă cu doar câteva luni, însă, din păcate, sarcina a încetat să mai evolueze.

"Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La zece săptămâni, am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă", a spus ea. "Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon, mi-a spus să fiu cuminte ", a dezvăluit aceasta la WowBiz.

Cum l-a cunoscut

De asemenea, a mai vorbit în cadrul emisiunii și despre cum s-a cunoscut cu Cătălin Cazacu. "Ne-am cunoscut la aeroport, aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume. Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat", a spus ea.  

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel