Cătălin Botezatu, tată la 50 de ani
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cătălin Botezatu a făcut un anunţ bombă chiar la petrecerea dată de prieteni, la aniversarea a 50 de ani, într-un club din Bucureşti. Designerul se pregăteşte să devină tată.

Cătălin Botezatu nu se sperie de vârsta de 50 de ani şi, pentru a arăta că este în continuare tânăr, se pregăteşte să devină tată. A găsit şi femeia căreia să-i facă un copil şi a prezentat-o tuturor, fără a-i dezvălui, însă, identitatea.

Cătălin Botezatu s-a sărbătorit cu mare fast într-un club din Bucureşti, alături de prieteni printre care Ozana Barabancea, Mihai Albu, Tania Budi sau Vica Blochina. Printre invitaţi s-a numărat şi o tânără alături de care Bote a mai fost văzut în câteva rânduri în ultimul an. Modelul Gabriela Prisăcariu s-a arătat dezinvoltă la petrecere, cu toate să printre invitaţi s-au numărat şi foste iubite ale designerului.

[citeste si]

Luând-o de mână, Botezatu a făcut un anunţ care a uimit pe toată lumea: "Ea e mama copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai dă că e mama copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea. Îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!", a spus Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel