Cătălin Botezatu le face "penibile" pe femeile cu multe operații estetice, trecute de o anumită vârstă: "Nu-și dau seama..."
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Cătălin Botezatu
Sursa foto: Instagram Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a vorbit despre femeile trecute de o anumită vârstă care își fac tot felul de operații estetice.

"Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile", a spus Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

"Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe"

"Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație? O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o întreagă generație în femei-mamut, le-a deformat, iar acum începe să revină la formele inițiale. Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!", spunea acesta, în urmă cu ceva timp, pentru PRO TV, scrie viva.ro.

"Un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia"

De asemenea, designerul a spus și care sunt calitățile unui bărbat adevărat.

"Atitudinea. Faptul că un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea. Să fie un stâlp pe care femeia să se bezeze, indiferent că este o femeie alfa, pentru că poți da de o femeie puternică. Dar, în intimitate, în familie tu trebuie să îi dai ei senzația că ești mai puternic decât ea. Să o protejeze în permanență, să îi ofere tot timpul divertismentul în sensul bun al cuvântului. Să o facă veselă, să o determine să-i placă cunoașterea, călătoria. Să fie un bărbat rafinat prin gusturi, să știe cum să o scoată la anumite restaurante, să o ducă în anumite călătorii și să-i facă acele vacanțe de neuitat", a mărturisit Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Vezi și:  Ce rochie de mireasă să alegi dacă te căsătorești. Cătălin Botezatu: Renunțați la turcisme. Nu trebuie să te încorsetezi, să-ţi pună sânii peste buze 

Cătălin Botezatu are "mai mulți copii decât crede lumea": Eu nu mă simt tată, din păcate... Lumea o să mă critice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel