Cătălin Botezatu, înlocuit de Claudia Pavel la "BRAVO, AI STIL! ALL STARS”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marți, la "Bravo, ai stil! All Stars", Claudia Pavel i-a luat locul lui Cătălin Botezatu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. "Este un om extrem de ambițioș. Este foarte pasionată de tot ce înseamnă modă, haine etc. În ultima vreme, am descoperit că e pasionată de sport, de competiție. Oare cine o fi? Este o luptătoare desăvârșită și este și faimoasă: Claudia Pavel", a spus prezentatoarea Ilinca Vandici la începutul emisiunii.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. Așadar, Claudia Pavel i-a luat locul lui Cătălin Botezatu în această ediție "All Stars!" Cântăreața a purtat tocuri, deși are entorsă de gradul doi. În acest context, amintim că juratul Cătălin Botezatu se află la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Până se va întoarce, câte o vedetă îi va ține locul. Luni, 5 martie, a fost prezentă la masa juriului Carmen Brumă, alături de Raluca Bădulescu și Maurice  Munteanu, dar și de Iulia Albu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 martie 2018. Claudia Pavel a părăsit Republica Dominicană, acolo unde a luptat în echipa Faimoşilor în competiţia „Exatlon“ de la Kanal D. Deși i-a fost foarte greu să plece atâta timp departe de băiețelul ei, Noah, în vârstă de cinci ani, vedeta a recunoscut că a luat decizia să plece și pentru el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel