Cătălin Botezatu, înainte de marea finală "Bravo, ai stil! All Stars": Provocare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Jurații "Bravo, ai stil! All Stars" se pregătesc cu mare fast pentru marea finală. 

Cătălin Botezatu nu se dezminte și, așa cum ne-a obișnuit la fiecare apariție a sa, acordă atenție maximă acestui eveniment. Acesta și-a ales o ținută spectaculoasă care îmbină elemente vestimentare și accesorii extrem de prețioase, astfel ca totul în prezența lui să fie impecabil.

Tema Galei finale este special aleasă pentru ca finalistele să-și poată pune amprenta semnificativ asupra stiului care le definește. Cătălin Botezatu are mari așteptări de la Gala finală "Bravo, ai stil! All Stars", de la concurente, dar și de la publicul telespectator.

"Dat fiind faptul că tema Galei din Marea Finală este Haute couture, mă aștept să văd ținute spectaculoase, să văd inventivitate, creativitate, și nu în ultimul rând styling foarte bine realizat din partea finalistelor concursului. Vom ține cont și de coafuri și machiajele concurentelor, și de execuția hainelor, pentru că este Finala și ținutele, rochiile acestora trebuie să fie executate foarte bine. Va așteptăm cu mic, cu mare, să ne fiți alături sâmbătă, de la ora 22:00, în Marea finală, o ediție unică, singură în care dumneavoastră, telespectatorii noștri fideli, va puteți desemna câștigătoarea, votând prin sms concurență favorită!", spune Cătălin Botezatu.

Ce a însemnat pentru Cătălin Botezatu show-ul 

"Pentru mine, a însemnat o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere, și mă bucur că o bună parte din viața mea, atât cât a durat acest sezon, am petrecut-o alături de oameni minunați. Îi iubesc și îi respect pe toți cei implicați în acest proiect unic în România. Alături de colegii mei m-am simțit extraordinar și le mulțumesc tuturor pentru implicarea și susținerea în acest minunat proiect ", mărturisește Cătălin Botezatu.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel