Cătălin Botezatu, despre mama copiilor săi: E frumoasă, cu simțul umorului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Botezatu a împlinit pe 3 decembrie vârsta de 50 de ani. La numai câteva zile de la declarația potrivit căreia vrea să devină tată la 50 de ani, designerul mărturisește care sunt calitățile Gabrielei Prisacacariu, femeia cu care vrea să facă mai mulți copii.

"Facem copii din când în când. Gabi este! Dar ea e mama copiilor mei de vreo doi ani, da. Facem copii, dar nu știți voi. (...) Da, apare, o să vedeți. Doamne, mâine cine știe ce știre mai apare. (...) Gabi e o femeie frumoasă, este super model (...), e pe val, e o tipă cu simțul umorului. Ar putea fi mama copiilor mei pentru că este o tipă foarte haioasă.", a declarat Botezatu în cadrul unui interviu pentru "Star Matinal".

"Cine e mama copiilor tăi? Câţi ani are? Încetează!" i-a spus Anamaria Prodan lui Cătălin Botezatu.

"(...) 20 și ceva... (...) Bine, atunci mai am niște variante de doamne mai în vârstă. (...) La capitolul doamne mai în vârstă stau foarte bine, în sensul că la mine la ușă stă câte o doamnă cu mici probleme. Iar pe Facebook, dacă ai vedea și pe mesaje, cred că s-ar putea să scrie cel puțin 10 volume de mesaje de la tot felul de doamne (...), dar mă simt onorat.", a mai spus designerul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel