Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: ''Tu tot cu mine o să rămâi''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu s-au despărțit în urmă cu 7 ani, iar de atunci a rămas între cei doi o frumoasă prietenie. Designerul a vorbit despre bărbații din viața fostei sale iubite, dar și despre relația pe care o are cu aceasta.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas buni prieteni, iar în prezent celebrul designer are grijă de blondină și îi dă mereu sfaturi.

"Mie Bianca mi-a zis altceva. Știi cum e... femeile spun tot felul de lucruri. Poate și-a pus o amprentă în viața ei, pentru că i-a făcut un copil, dar Bianca a spus foarte multe și despre Cristea și despre mine la început. Și mie îmi spune uneori:'Tu tot cu mine o să rămâi!'. Nu știu dacă glumește sau nu. E firesc. Avem o relație foarte bună și îmi permit să-i dau sfaturi, pentru că ea mă ascultă. Indiferent ce s-ar întâmpla, noi vom rămâne prieteni. Eu am să o apăr, pentru că până la urmă este creația mea. Pornind de la Bianca a lui Bote până în momentul acesta am avut un aport important", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Viva!

Vezi și: Bianca Drăgușanu, despre copiii cu Alex Bodi: O să fac ce nu am făcut la prima sarcină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel