Cât te costă un implant dentar în Italia: "Foarte scump! În România, prețurile nu sunt ca aici"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
George Florescu, un român care lucrează ca șofer de TIR în Italia, a vorbit despre experiența sa cu medicii dentiști din Italia și prețurile piperate.

"Este foarte scump, dar parcă nici nu lucrează ca ai noştri. Stomatologii noştri sunt mai buni. Şi ei sunt pregătiţi ca aparatură, ca materiale, dar ei, sunt un pic mai slabi decât ai noştri.

Un implant - doar pivotul, fierul propriu-zis - 950 de euro, după care urmează accesoriile acelui pivot care costă 220 de euro - ştiu asta pentru că soţia mea are un calcul făcut, este în lucru cu dinţii. 950 de euro pivotul, accesoriile 220 de euro şi coroana 650 de euro, partea de porţelan, sau ceramică, sau materialul pe care ţi-l pune. Ajunge aproape la 2.000 de euro un dinte complet. Foarte scump! Sunt preţuri piperate. În România, nu sunt ca aici", a spus George Florescu, în emisiunea Departe de România, moderată de Gabriel Nuță-Stoica.

Vezi și: Cum sunt spitalele din Italia. Român plecat peste hotare, primul contact cu sistemul medical italian: "Eu am rămas șocat!"

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel