Cât câștigă un angajat la Raiffeisen Bank România
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank
Te-ai întrebat vreodată cât câștigă un angajat la Raiffeisen Bank România?

Salariile sunt destul de mici. Mai precis, un agent call center la Raiffeisen Bank câștigă 2.052 lei, salariu lunar (net). Un analist credite expert câștigă, conform Undelucram.ro, 3.000 lei. Potrivit aceleași surse, un ofițer backoffice câștigă lunar 2.350 lei.

Pentru postul de expert vânzări, salariul lunar este de 3.600 lei. Un manager cu șapte de ani experiență primește un salariu lunar de 16.500 lei, bani la care se adaugă un bonus anual de 20.000 de lei.

Raiffeisen Bank are peste 5.000 de angajați și deservește peste 2 milioane de clienți, astfel: 100.000 de IMM-uri, 5.600 de corporații și 2.000.000 de persoane fizice.

Istoria Raiffeisen Bank în România începe în 1994, când Grupul Bancar Austriac Raiffeisen a deschis o reprezentanță în București. În 1998, aceasta a fost transformată în subisidiara Raiffeisenbank (România), oferind servicii și produse pentru companii.

Raiffeisen Bank România a rezultat din fuziunea, încheiată în iunie 2002, a celor două entități deținute la acel moment de Grupul Raiffeisen în România: Raiffeisenbank (România) și Banca Agricolă Raiffeisen S.A., care fusese înființată în 2001, după preluarea băncii de stat Banca Agricolă de către grupul austriac.

Simbolul Raiffeisen Bank

Simbolul este preluat de pe frontoanele caselor de la țară din Austria. Acolo tradiția spune că pentru bun augur, cele două bârne care încheie acoperișul unei case trebuie să se încrucișeze. Iar dacă crucea are două capete de căluți, locatarii casei vor fi păziți de rele. Raiffeisen a transformat acest simbol al protecției în propria marca deoarece „membrii comunității Raiffeisen se protejează reciproc de dificultățile economice, colaborând, susținându-se unul pe celălalt”, transmit reprezentanții băncii.

VEZI ȘI: Avocatul Bărbuceanu: Ce se întâmplă dacă, la restaurant, ți se refuză plata pentru că ai card BCR sau Raiffeisen - https://www.dcnews.ro/avocatul-barbuceanu-ce-se-intampla-daca-la-restaurant-ti-se-refuza-plata-pentru-ca-ai-card-bcr-sau-raiffeisen_898895.html

VEZI ȘI: România - Schengen. Premiul pus la bătaie de Raiffeisen. Banca face totul pentru a nu-și pierde clienții după ce s-a anunțat boicot - https://www.dcnews.ro/romania-schengen-premiul-pus-la-bataie-de-raiffeisen-banca-face-totul-pentru-a-nu-si-pierde-clientii-dupa-ce-s-a-anuntat-boicot_898481.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel