Cât au luat la bacalaureat Maria Grapini, Traian Băsescu, Mircea Geoană și Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Nota obținută la bacalaureat nu spune mare lucru despre un om, dar pentru că tot a devenit subiectul zilei, haideți să vedem ce rezultate au obținut Maria Grapini, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Klaus Iohannis și alții.

Maria Grapini, europarlamentar, a declarat că, la bacalaureat, a obținut media 9.33. Mircea Geoană a obținut nota 9,80, în timp ce Corneliu Vadim Tudor a luat 9.

Elena Udrea a obținut 7.93 la bacalaureat. Traian Băsescu a luat 7.40. 

Despre Klaus Iohannis, acuatulul președinte al României, nu se știe acest aspect. Apar doar niște mărturii ale colegilor care spun că era un elev de nota 10, dar nu sunt informații publice privind nota sa la bacalaureat. 

Ion Iliescu a fost şeful promoţiei din 1949, când a absolvit liceul Sfântul Sava din Bucureşti, şi îşi aminteşte că bacalaureatul „era un proces complex, nu ca în ziua de azi" (n.r. - cu „azi” se referă la anul 2011).

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a dat examenul de bacalaureat imediat după ce a terminat liceul şi a luat o medie „suficient de bună"



Premierul a fost întrebat cu ce medie a trecut examenul de Bacalaureat.

„Nu ştiu în acest moment, o medie suficient de bună. (...) Staţi că nu v-am arătat nici diploma, aşa că o să vă dau şi media şi diploma. Nu ştiu nota, nu m-am uitat, o să mă uit. (...) Alegătorii vor şti acest aspect. (...) Am înţeles de la echipa mea că s-au făcut solicitări pe 544 (legea - n.r.), aşa că prefer ca autorităţile statului să dea răspunsul", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că a dat Bacalaureatul în 1986, când a terminat liceul.

„M-am săturat de această minciună. M-am săturat de minciuna că nu am muncit până la 38 de ani. (...) Şi licenţa am luat-o cu aproape 9, şi Bacalaureatul. Am luat Bacalaureatul imediat cum am terminat liceul, nu am luat la facultate, m-am dus în armată, cum am terminat armata m-am dus şi am muncit. E deja jignitor ce se întâmplă în această perioadă. Sunt om la fel ca şi dumneavoastră, nu am furat, nu am dat la nimeni în cap, am chiulit de la şcoală ca fiecare dintre noi, am terminat liceul la timpul potrivit", a afirmat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel