Cât a încasat Smiley pentru Românii au Talent
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Smiley - Vocea României
Smiley - Vocea României
Smiley este unul dintre cei mai apreciați prezentatori, dar și cântăreți din România. Îndrăgitul prezentator de la ”Românii au Talent” este răsplătit pe măsură de producătorii de la Pro Tv.

Smiley și-a câștigat aprecierea românilor în ani grei de muncă și pasiune. Puțini își imaghinează ce salariu câștigă artistul la postul de televiziune, arată cancan.ro

Finala de pe 29 mai 2020 i-a făcut pe mulți să se întrebe ce salariu încasează cântărețul din partea postului Pro TV. Prezent și el în cadrul Românii au Talent de un deceniu, alături de Pavel Bartoș, artistul se descurcă foarte bine în plan financiar. Chiar dacă din cauza pandemiei Smiley nu a putut avea concerte, acesta a avut un ”back-up” destul de valoros datorită salariului încasat ca jurat la PRO TV.

Venitul lui Smiley în urma participării la Românii au Talent nu se compară cu cel al lui Mihai Petre. Totuși, Smiley îl egalează pe Florin Călinescu la nivel de remunerație, pentru că primește nu mai puțin de 200 de mii de euro, pe sezon.

De asemenea, mai este cunoscut că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro. Cea mai bine plătită personalitate de la masa juriului a fost considerată Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250 de mii de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.

La începutul lunii mai, Smiley a lansat piesa ”Va fi bine”, o melodie prin care acesta își cântă convingerea că totul va reveni la normal. Piesa a fost compusă în timpul perioadei de izolare și distanțare socială, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel