Cât a costat vinul băut de Ciucă, Borza și Ostahie: Nici acum nu îmi vine să cred că există vin la o asemenea valoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Nicolae Ciucă a clarificat culisele ieșirii în restaurant, unde ar fi consumat un vin care valora 3.000 de euro.

Întrebat, la Antena 3-CNN, ce gust avea vinul de 3.000 de euro pe care l-ar fi consumat alături de cei doi, la un restaurant din Capitală, Nicolae Ciucă a răspuns:

„Domnule Radu Tudor, vă mulțumesc foarte mult pentru această întrebare, pentru că este, probabil, momentul să lămurim un fake-news grosolan. În primul rând că nu știu dacă pe mine m-a văzut lumea frecventând (des) restaurante. A fost o discuție pe care am avut-o cu un om de afaceri, iar vinul acela vă pot spune cu toată responsabilitatea că a fost unul românesc. Eu acum am aflat că există vin atât de scump. Când am auzit că există o sticlă de vin care costă atât de mulți bani m-am gândit la cât de prețios ar putea să fie vinul de acasă, de la mamă.

Nu prea se mai găsește zaibăr, dar nu discutăm despre chestiunea aceasta. Pe cuvânt de onoare că n-am știut, n-am crezut și nici acum nu îmi vine să cred că există vin la o asemenea valoare. Când cineva construiește un astfel de fake-news trebuie să se uite și la istoria persoanei.”

Radu Tudor: „Păi și cât costa sticla de vin pe care ați băut-o?”

Nicolae Ciucă: „Undeva la 370 de lei. Era vin de Recaș.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel