Castel spectaculos, vechi de 500 de ani, scos la vânzare. Are un singur defect: Sângerosul Bruce, o FANTOMĂ - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Castel spectaculos, vechi de 500 de ani, scos la vânzare. Are un singur defect: Sângerosul Bruce, o FANTOMĂ / Foto: Captură video Youtube
Castel spectaculos, vechi de 500 de ani, scos la vânzare. Are un singur defect: Sângerosul Bruce, o FANTOMĂ / Foto: Captură video Youtube
Un castel spectaculos, vechi de 500 de ani, a fost scos la vânzare.

Un castel măreț, vechi de 500 de ani, a fost scos la vânzare în Scoția. Cel care vrea să îl cumpere va trebui să accepte o singură condiție. Să îl împartă cu o fantomă, scrie The Sun. Vizitatorii castelului din Leuchars susțin că acesta este bântuit de Sir Andrew, baronul Earlshall, care a locuit acolo în secolul al XVII-lea.

Mulți spun că au auzit pașii baronului, supranumit și „Sângerosul Bruce”. Acesta ar merge cel mai des pe o scară în spirală din castel. Sir Andrew și-a câștigat porecla după victoria sa în bătălia de la Killiecrankie în 1689, în timpul revoltei iacobiților din Scoția.

Cum arată castelul



Proprietatea în sine este situată pe 34 de acri de teren și este formată din 10 dormitoare, opt săli de recepție, două dressinguri, șase băi și trei căsuțe. Multe camere sunt încă decorate cu suveniruri istorice.

Castelul are, de asemenea, un șemineu original de granit în Sala Mare, dar și stemele regalității europene și familiilor nobiliare scoțiene. Castelul este de vânzare, dar nu a fost indicat un preț exact. Proprietatea a fost construită aproape de mijlocul anilor 1.500, de Sir William Bruce și mai târziu a fost restaurată și renovată de arhitectul scoțian Sir Robert Lorimer, în anii 1890.


Și oaspeții hotel din Marea Britanie susțin că au fost martorii unor activități paranormale. Cineva îi atingea pe spate, telefonul suna din senin

Oaspeții unui hotel din Marea Britanie susțin că au fost martorii unor activități paranormale, iar angajații au chemat chiar și o echipă de investigatori pentru a rezolva misterul. Aceștia au mărturisit că de multe ori aveau senzația că cineva îi atinge, în bucătărie sau pivniță, iar uneori telefonul de la recepție era apelat din camere în care nu stătea nimeni. Acum investigatorii activităților paranormale de la Somerset au preluat cazul Hotelului Shruberry din Illminster.

Cel care conduce această investigație a spus că managerul hotelului a declarat că în mod repetat a fost văzut un cavaler în sala de mese. În plus, angajații ar fi auzit voci și ar fi avut senzația că sunt atinși. Investigatorii s-au împărțit în mai multe echipe, utilizând echipament special. Liderul a explicat că pe walkie-talkie-urile folosite au fost interferate mai multe voci care le imitau pe cele ale echipei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel