Cascadorii râsului de Suceava: Un bărbat a dat buzna într-un magazin cu... calul (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Un bărbat în stare de ebrietate a intrat cu calul într-un supermarket / Foto: captură video
Un bărbat în stare de ebrietate a intrat cu calul într-un supermarket / Foto: captură video
O imagine pe care nu o vedem în fiecare zi, în Suceava. Un angajat supărat a intrat cu o căruță în magazinul în care lucra și a solicitat intervenția polițiștilor. 

Un bărbat supărat, angajat al unui magazin a pus la cale o formă inedită de protest. Cu o seară înainte să intre cu căruța în supermarket, bărbatul care lucra ca paznic în magazinul respectiv a solicitat ajutorul polițiștilor pentru a calma un grup de scandalagii, dar oamenii legii nu au intervenit. Deranjat de indiferența cu care a fost tratat, suceveanul inventiv a găsit o modalitate de a le atrage atenția și a-i determina să se mobilizeze. Iată mai jos... metoda "proprie", filmare pusă la dispoziţie de ştirisuceava.net

Îmbărbătat de cele câteva pahare (sau sticle?) cu alcool pe care le-a băut înainte să-i vină năstruşnica idee, suceveanul a dat buzna în magazin și a întrebat retoric: "Nici acum nu vin polițiștii?" Însă a aflat răspunsul mai repede decât şi-ar fi dorit. Oamenii legii au sosit numaidecât, iar bărbatul recalcitrant a fost reținut, potrivit sursei citate. Mai mult, protestul său va avea repercusiuni grave. Conducerea magazinului a anunțat că protestatarul va fi concediat. În plus, angajatul revoltat va fi obligat să plătească din banii proprii și daunele necesare pentru stricăciunile pe care le-a produs calul său în incinta spaţiului comercial.

Românii sunt inventivi. Prea inventivi

Un incident similar a avut loc şi în Buzău. Deși pare ceva spectaculos, acesta nu a fost un eveniment singular în România. Un alt individ cu imaginaţie bogată a intrat cu calul într-un magazin din localitatea Pârscov, în toamna anului 2019. Polițiltii au sosit la faţa locului și l-au rugat să părăsească incinta. Bărbatul a refuzat să se conformeze imediat și, înainte de a ieși impasibil din magazin, s-a plimbat printre rafturi nestigherit! Conform comunicatul emis de către polițiști, bărbatul se afla sub influența alcoolului, însă nu a avut o atitudine violentă.

Cu calul în sufragerie

Un alt episod hilar s-a petrecut într-o localitate din judeţul Călăraşi. Imaginile care au făcut înconjurul internetului cu un cal în sufragerie, la masă, alături de stăpâni, au fost filmate în comuna călărăşeană Nana, potrivit spynews. Poliţia a intrat pe fir şi a dat petrecăreţilor amenzi în valoare de 21.500 de lei. Calul se află într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool şi ascultau muzică de petrecere, iar la un moment dat acesta pune copita pe urmărul unuia dintre bărbaţi, iar un altul îi dă să mănânce o franzelă.   Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat şi au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecţia animalelor şi a respectării măsurilor de protecţie impuse pe perioada stării de alertă.

Un american s-a dus la cumpărături... călare

Nici cei de peste ocean nu stau mai rău cu imaginaţia. Un american a intrat călare într-o benzinărie, pentru cumpărături. S-a plimbat printre raioane, în timp ce clienţii îl priveau uluiţi. A stat câteva minute înăuntru, apoi a părăsit locul fără să facă vreo stricăciune. Plimbarea, filmată de camerele de supraveghere, a devenit virală însă clipul nu i-a amuzat prea tare pe proprietarii benzinăriei. Deşi au ales să nu depună plângere, l-au rugat pe bărbat să lase data viitoare calul... la intrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel