Casa unui primar, spartă de hoți. Au fugit cu 100 000 euro, bani pe care edilul îi ținea ascunși
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
hoti-de-masini-bucuresti
hoti-de-masini-bucuresti
Primarul din localitatea Dârvari, din județul Mehedinți, a fost jefuit de hoți. Aceștia i-au furat din casă o sumă mare de bani. 

Se pare că primarul ar fi avut în casă o sumă de 100 000 de euro, iar hoții au acționat când acesta nu era acasă, informează Antena 3. 

Primarul crede că hoții au acționat la pont, știind exact când să îi spargă casa. 

Anchetatorii nu cred că o astfel de lovitură ar fi putut fi dată de un singur hoț și de aceea se crede că ar fi vorba de mai mulți făptuitori. Primarul era plecat de acasă la un botez și a realizat că a fost jefuit abia dimineață, când a ajuns acasă. 

Suma de bani ar fi fost foarte bine ascunsă, iar primarul le-a spus anchetatorilor că el crede cu siguranță că au fost persoane care le-au dat hoților pontul existenței banilor în casă. Acum este alarmă în tot județul Mehedinți, iar hoții sunt căutați. Polițiștii speră să-i prindă în cel mai scurt timp, iar în acest sens au făcut audieri și încearcă să-și dea seama cine ar fi putut să aibă acces la astfel de informații. 

Primarul Claudiu-Ionut Girga a fost ales primar al localității Dârvari în anul 2020, din județul Mehedinți candidând din partea Partidului Social Democrat. Acesta a fost votat masiv, primind nu mai puțin de 1981 de voturi. Următorul clasat a fost candidatul ALDE, care a primit doar 52 de voturi. 

Casa fiului lui Nicolae Bădălău, spartă în 2020. Hoții au fost prinși după aproximativ două luni

Un alt social-democrat, de rang înalt de această dată, care a avut de-a face în repetate rânduri cu hoții este Niculae Bădălău. Prima oară, acestuia i-a fost spartă casa în urmă cu patru ani. Din locuinţă au dispărut atunci mai multe bunuri şi un pistol. Bădălău a fost însă amendat de poliţişti pentru că nu ar fi păstrat arma în mod corespunzător şi i-a fost anulat permisul de port armă pe o perioadă de cinci an. 

Doi ani mai târziu, avea să fie spartă și casa fiului său. Casa lui Gabi Bădălău, fiul social-democratului Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost prădată în seara zilei de 18 iunie. Hoții au sustras o sumă importantă de bani, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro, precum și mai multe ceasuri scumpe și bijuterii.

Printre bunurile furate din locuința din Bolintin Vale s-au numărat 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro. 

”Joi seara, în jurul orei 19.00, am primit o sesizare de la un bărbat din oraşul Bolintin Vale cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. În acest caz efectuăm verificări pentru identificarea autorilor şi avem un dosar în lucru pentru furt calificat”, au precizat pe 19 iunie reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Spărgătorii aveau să fie prinși două luni mai târziu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel