Urmărește emisiunea live
Casa unui preot din Sectorul 1, lovită de fulger. Daniel Tudorache (PSD) își exprimă condoleanțele
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Casa unui preot din Sectorul 1, lovită de fulger. Daniel Tudorache (PSD) își exprimă condoleanțele  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Casa unui preot din Sectorul 1, lovită de fulger. Daniel Tudorache (PSD) își exprimă condoleanțele / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un preot din Sectorul 1 și-a pierdut viața în urma furtunii care s-a dezlănțuit în București seara trecută.

În urma furtunii care a avut loc în București seara trecută, casa preotului Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia, a fost trăznită de fulger, iar acesta împreună cu soția sa și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment care a generat un incendiu. Daniel Tudorache, deputat al Partidului Social Democrat, și-a exprimat condoleanțele față de trecerea la cele veșnice a preotului Costel Paizan.

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu.

Dumnezeu să-i odihnească!“, a scris Daniel Tudorache pe Facebook.

Furtuna a făcut ravagii în Capitală 

O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuințe. Incidentul a avut loc pe Calea Giulești 309, a anunțat ISU București-Ilfov.  
Sunt două persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua a primit îngrijiri medicale la fața locului. Este vorba de două femei, una de 70 de ani și una de 90 de ani. 

Schela a fost parțial desprinsă de pe fațada unei clădiri din bd. Brătianu. Traficul rutier este restricționat. Acționează la fața locului Detașamentul Special de Salvatori.

Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, iar mai multe mașini au fost avariate. De asemenea, traficul rutier se desfășoară cu dificultate în mai multe intersecții. Curentul electric a fost de asemenea oprit în Corbeanca și Balotești. 

ANM, a emis un cod Portocaliu de furtuni puternice. De asemenea a fost transmis și mesaj RO-ALERT pentru populație. 

Avion deviat la Constanța

Un avion care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni a fost redirecționat către Aeroportul Constanța. La ora 23:20 reprezentanții Aeroporturi București au anunțat că ”nu mai sunt fenomene meteo periculoase și că nu sunt probleme operaționale”.

”Nu sunt probleme operaționale la Aeroportul Henri Coandă. Un singur avion, care venea de la Rhodos, s-a îndreptat către Constanța, din motive meteo. Nu se mai înregistreaza fenomene meteo periculoase”, au anunțat reprezentanții Aeroporturi București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel