Data publicării:

Casa unui fost ministru a fost cuprinsă de flăcări - un fost angajat ar fi pus focul

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Una dintre casele fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a luat foc.

Polițiștii au reținut un fost angajat al acestuia, cu suspiciunea că el a pus focul. Flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor, deoarece casa era acoperită cu stuf.

Intervenția pompierilor a durat patru ore - au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi.

„Astăzi, în jurul orei 16.30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea. Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan

După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a transmis ISU Tulcea.

„El este cel care a dat foc casei de vacanță. A făcut gestul pe fondul consumului de alcool și dereglărilor psihice. Are plătite salariile la zi, toată remunerația este la zi. A avut o deraglare psihică pe fond de alcool”, a spus edilul de la Crișan, Silviu Florin Rahău, pentru Ziua de Constanța.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel