Casa unui deputat, cuprinsă de un incendiu violent. Pompierii intervin de urgență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Olt
Foto: ISU Olt
Câteva ore s-au luptat pompierii pentru a stinge un incendiu ce a cuprins și locuința unui deputat din Olt. 

Un incendiu violent a izbucnit în casa unui deputat din Olt, relatează România TV. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență la fața locului. 

”Acoperișul unei clădiri cu funcțiune mixtă, cu regim de înălțime parter și etaj, din comuna Rotunda, a fost distrus în urma unui incendiu puternic izbucnit în această dimineață. 

La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forțe și mijloace de la Detașamentul Caracal și Detașamentul Slatina în total peste 30 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD”, a anunțat ISU Olt. 

Intervenție dificilă pentru pompieri 

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii, cu flacără și degajări mari de fum, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție. De asemenea, în apropierea clădirii se aflau două rezervoare de gaz petrolier lichefiat, fiind asigurat un dispozitiv pentru protecția acestora. 

Misiunea echipajelor de intervenție a fost îngreunată de vântul puternic, dar și de materialele combustibile aflate în podul clădirii, care au favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului. 

Pompierii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative. În urma incendiului au ars aproximativ 750 de metri de acoperiș și au fost deteriorate obiecte și echipamente sanitare.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost amplasarea materialelor ușor combustibile în apropierea coșului de fum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel