Casa soților Beckham, prădată de hoți. Toată familia era acasă
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Casa soților Beckham, prădată de hoți. Toată familia era acasă / FOTO: Facebook David Beckham
Casa soților Beckham, prădată de hoți. Toată familia era acasă / FOTO: Facebook David Beckham
Momente de coșmar pentru soții Beckham. Vila lor din Londra a fost prădată de hoți, iar fiica în vârstă de 10 ani era acasă, atunci când un bărbat a intrat și a sustras mai multe bunuri.  

Vila din estul Londrei este estimată la 40 de milioane de lire sterline, iar în această se regăsesc bunuri ce ajung la milioane de euro, iar alături de ele și piese vestimentare din colecția Victoriei. Hoțul care le-a trecut pragul a reușit să sustragă atât obiecte de modă, cât și bunuri în valoare de mii de euro.

Hoțul s-ar fi strecurat în casă prin dormitor, după cum arată un raport al polițiștilor britanici, potrivit The Sun

Cel care a descoperit că vila a fost prădată de hoți a fost fiul în vârstă de 17 ani al cuplului, Cruz, care se întorsese acasă după o noapte în oraș. Adolescentul a remarcat camera răvășită și un geam spart, prin care se strecurase tâlharul.

Hoțul a reușit să sustragă haine la modă și electronice în valoare de zeci de mii de lire, după cum au precizat polițiștii.

Soții Beckham erau în casă la momentul jafului, chiar și așa, Victoria și David nu au remarcat că un bărbat mascat a intrat în locuința lor și le-a furat o serie de bunuri.

Nume interzise în România. Cum nu-ţi poţi boteza copilul

În acest moment polițiștii desfășoară o anchetă pentru identificarea făptașului și pentru recuperarea bunurilor. Totodată, familia Beckham nu a făcut niciun comentariu cu privire la cele întâmplate în cursul nopții dinspre miercuri spre joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel