Casa lui Iordache, vandalizată. Mihaela Nunweiller, mesaj dur: Ar trebui să le-o facem!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihaela N.
Mihaela N.
Mihaela Nunweiller, fiica fostul mare dinamovist Lică Nunweiller, a avut o reacție după ce mai mulți protestatari au venit acasă la Florin Iordache, deputat PSD, cu mai multe mesaje obscene pe care le-au lipit pe garaj.

”Am dat unfrienduit dintr-o miscare de clic 2 dintre prietenii vechi din lista mea. Deocamdata. Fara preaviz. Nu mai am nici nervi si nici rabdare pentru asa ceva si nu mai am nici de ce sa tin in lista mea oameni care nu fac altceva decat sa comenteze critic orice actiune de revolta din partea unor oameni frumosi, care au demonstrat ca fac pentru lupta noastra cu ticalosii mai mult decat am facut noi toti la un loc in ultimii 2 ani.

M-am saturat de parerologi si comentatori de mucava! M-am saturat de din astia pana peste cap. Pentru voi cei care inca sunteti in lista mea si va regasiti in descrierea de mai sus, acesta este un aviz. Plecati singuri pentru ca pe oricare dintre voi il prind ca isi da cu parerea neintrebat despre orice altceva decat vreme, blecfraidei, ninsoare, copii, catei si pisici, golanii de la butoane, boarfele de la butoane etc, zboara automat de unde a venit.

Si da, forma de revolta poate implica si sa sunam la usile celor care ne jignesc, ne umilesc, ne sfideaza, ne injura, ne lovesc si in carne si in suflete, ne-ar omori cu bunastiinta la fel ca pe animalutele pe care le vaneaza si care fac pipi de la inaltimea lor pe noi, amaratii si slugile lor si ne rescriu destinele, si chiar sa le punem căc*t pe clante, cum se oripila o doamna cu staif, care a simtit nevoia sa-si dea cu parerea, evident ca neintrebata, despre actiunea de revolta de azi din fata casei lui ciordache unde niste oameni frumosi, dar frumosi rau de tot, i-au lipit aluia care ne-a dat mu*e tuturor, adica fiecaruia dintre noi toti, scarnavia aia care nici nu poate fi numit om pentru ca este doar o caricatura si o greseala a naturii, afise cu aceeasi mu*e pe care ne-a dat-o el. Cu lipici lavabil. Este foarte important sa retineti asta, lipiciul era lavabil, adica oamenii aia nu au adus nici un prejudiciu de vopsea portii pe care l-au folosit! Capisci?”, a scris Mihaela Nunweiller pe Facebook.

Protestatarii au fost amendați

Amintim că mai mulţi protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, ca reacţie la semnele pe care deputatul le-a arătat în plenul Parlamentului. Aceștia au primit amenzi de câte 300 de lei fiecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel