Casa din mlaştină a lui Shrek poate fi închiriată - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Casa din mlaştină a lui Shrek poate fi închiriată / Foto: Captură video Youtube
Casa din mlaştină a lui Shrek poate fi închiriată / Foto: Captură video Youtube
Casa din mlaştină a lui Shrek poate fi închiriată pe Airbnb.

Casa din mlaştină a lui Shrek va putea fi închiriată pe Airbnb. În filmul clasic "Shrek", din 2001, de la DreamWorks, căpcăunul găzduieşte fără să vrea o menajerie de refugiaţi din poveşti, iar acum iubitorii acestui personaj pot avea ocazia să stea două nopți acolo. Situată într-o pădure izolată din regiunea scoţiană Highlands, proprietatea va începe să primească oaspeţi la mijlocul lunii octombrie, scrie news.artnet.com.

"Mlaştina lui Shrek este minunată. Ştiţi ce-mi place la ea? Totul. Amenajarea peisagistică înverşunată, interioarele modeste, bolovanii frumoşi, totul. Abia aştept ca oaspeţii să experimenteze singuri această felie de paradis noroios", spune Donkey. 

Airbnb oferă acum un singur sejur gratis de 2 nopți între 27-29 octombrie, pentru 3 persoane. Îți poți încerca norocul și te poți înscrie în concurs începând cu data de 13 octombrie.

Cum arată casa lui Shrek

Ca și în film, casa este acoperită de mușchi și iarbă și se află sub rădăcinile unui copac uriaș. Decorul din interior este de tip "swamp chic": pardoseală de pământ, scaune din sfoară şi lemn şubred, un covor din piele de crocodil verde lămâie, o cuvertură de pat din petice. Totodată, poate fi observat un şemineu construit în scobitura copacului.

Acolo nu există Wi-Fi, aer condiţionat, televizor sau bucătărie. La fel ca în film, baia este situată într-o anexă, la 20 de metri distanță și are o toaletă, chiuvetă și duș. Proprietatea pare a fi o copie fidelă a locuinței căpcăunului verde, cu mobilier supradimensionat și rădăcini care cresc prin tavan.  Oaspeții vor putea să aprindă "lumânări de ceară", să stea în jurul unui foc și vor fi răsfățați cu vafele proaspăt făcute de Donkey la micul dejun, scrie CNBC.

Deși copiii sunt bineveniți ca oaspeți, aceștia trebuie să aibă cel puțin 5 ani.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel