Casa din filmul „Singur acasă” a fost scoasă la vânzare. I-a crescut prețul de peste 3 ori în 10 ani
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Se vinde din nou "Casa familiei McCallister" din filmul "Singur acasă"!

Casa din Winnetka, Illinois, unde Kevin McCallister (Macaulay Culkin) s-a războit cu cei doi hoți ghinioniști în filmul „Singur acasă” din 1990, este scoasă la vânzare pentru prima dată în peste un deceniu. Construită în 1921, superba casă în stil georgian, din cărămidă roșie, se află la adresa 671 Lincoln Avenue, în suburbia Winnetka din Chicago, Illinois, unul dintre cele mai scumpe cartiere din Statele Unite.

Potrivit The New York Times, prețul de listare al casei a ajuns acum la 5,25 milioane de dolari. „Este o șansă de a deține o parte din istoria cinematografică”, se arată în anunț.

Cu o suprafață de 847 de metri pătrați, casa este dotată cu patru șeminee, cinci dormitoare și șase băi, dar și o cadă cu hidromasaj.

Unele zone ale casei vor fi ușor de recunoscut din secvențele de film – un clasic de Crăciun care a avut premiera în 1990 - îndeosebi exteriorul, dar și foaierul și scara principală peste care Kevin McCallister, puștiul de 8 ani interpretat de Macaulay Culkin, s-a dat cu sania de la etaj sau a prăvălit bidoane cu vopsea legate cu sfoară pentru a-și ține hoții la distanță.

Ultima dată, casa a fost vândută în 2012 pentru 1,59 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel