Mesaj de la Casa Albă: Maduro ar putea avea soarta lui Ceaușescu
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Nicolas Maduro
Nicolas Maduro
Nicolas Maduro ar putea avea soarta lui Nicolae Ceaușescu, susține un consilier prezidențial american.

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională a spus că nu este exclusă posibilitatea ca Maduro să aibă soarta lui Ceaușescu, sau să sfârșească în penitenciarul Guantanamo, potrivit Antena 3.

Bolton a fost pus să comenteze situația lui Maduro. „Ceauşescu şi Mussolini au sfârşit rău. Idi Amin şi 'Baby Doc' Duvalier nu. Aceasta este alegerea pe care o are de făcut acum Maduro?", a spus jurnalistul.

John Bolton a răspuns: „Ei bine, eu am transmis prin Twitter, ştiţi, îi urez o pensionare îndelungată şi liniştită pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Cu cât va profita mai rapid de această ocazie, cu atât probabil va avea mai rapid o pensionare drăguţă, liniştită, pe o plajă frumoasă, în loc să fie pe o altă plajă, precum cea de la Guantanamo", unde se află un penitenciar militar american.

Ce a scris pe Twitter

„Îi urez lui Nicolas Maduro şi consilierilor săi o pensionare îndelungată şi liniştită, pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Ar trebui să profite de oferta preşedintelui (autoproclamat -n.red.) Juan Guaido şi să plece. Cu cât va fi mai rapid, cu atât va fi mai bine", a transmis John Bolton prin Twitter.

Citește și: Tudor-Tim Ionescu, acuzat de Vijulie că a agresat-o: Ar fi breaking news

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel