Cartel ALFA, protest la Ministerul Finanțelor / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sindicaliștii de la Cartel ALFA protestează la Ministerul Finanțelor.

Astăzi, 09 februarie 2021, sindicaliștii de la Cartel ALFA protestează la Ministerul Finanțelor. Protestul este programat între orele 10:00 și 12:00.

Marius Ionescu, lider sindical, a oferit câteva cuvinte, la Antena 3, privitoare la protestul de la Minister:

„În multe țări europene salariul minim este mult peste ceea ce există în România. Dragi români, nu uitați că în România, salariul minim a fost ridicat de la 600 de lei brut la cât este acum 2300-2400, ci la 2500, cât propunem noi. Țara asta e o țară bogată și nu merită locul din coada Europei. Merităm măcar la mijloc să fim, la 1000 de euro salariul minim pentru că în 5 ani un Guvern responsabil care e patriot, care iubește țara și poporul, poate să facă acest lucru. În ultimii zece ani s-a putut face.

Să ne implicăm, românii să iasă în stradă, românii să iasă la vot. Dacă stau în casă, acești guvernanți vor crede că le este bine, dar poate că stau în casă de teamă. După cum îi vedeți pe bătrâni și pe oamenii din stradă, nu cer altceva decât dreptul la muncă și dreptul la un viitor, să ne rămână copiii în România, să ne vină rații, prietenii de afară, milioanele de români care au plecat de „bine“ ce le-a fost în țara asta.

În fiecare zi nu știu ce să mai găsească ca să taie. O idee extraordinară să avem un salariu minim la nivel european. Nu poți doar tu, un grup de țări, să vii și să atragi populația acolo. Știu ce înseamnă migrația“, a conchis Marius Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel