Cartea familiei. Preotul Vasile Ioana: Cuvintele care nu trebuie folosite niciodată / video
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 05 dec 2021, 16:37
WhatsApp
Părintele Vasile Ioana
Preotul Vasile Ioana a lansat „Cartea familiei”.

Într-o lume agitată, în care nu mai avem timp să ne ascultăm unii pe alții, volumul Părintelui Vasile Ioana ne reamintește cât de important este să fim atenți la ce ne șoptește sufletul nostru. Doar astfel vom găsi mereu îndrumarea de care avem nevoie pentru a ne regăsi unii pe ceilalți și pentru a întemeia familii binecuvântate.

La Sfânta Liturghie în Duminica a XXVII-a după Rusalii, părintele Vasile Ioana a vorbit despre cartea sa, de ce a decis să o scrie. Cu această ocazie, preotul a spus și care sunt cuvintele pe care nu ar trebui să le spunem niciodată. „Pentru a avea o comunicare bună, să nu-i spui niciodată /soțului că este prost, idiot, cretin. Aceste cuvinte nu trebuie folosite niciodată”, a spus părintele Vasile Ioana.

Vedeți mai multe despre „Cartea familiei” în filmarea de mai jos de la Sfânta Liturghie în Duminica a XXVII-a după Rusalii:

Ce spune Dan Negru despre „Cartea familiei” a părintelui Vasile Ioana:

„Mă bucură nespus să-l găsesc pe Părintele Vasile și-n paginile unei cărți după ce a reușit să ducă pildele credinței în New Media. Pe mine, Părintele Vasile m-a învățat să fac primul pas chiar dacă nu vedeam capătul scării. Despre asta e de fapt credința și Părintele Vasile are harul de a o explica și, mai ales, de a te face sa o înțelegi. Cartea asta e despre înțelegere și apropiere. Și despre Mulțumirea pe care Părintele Vasile m-a învățat să o practic. Mulțumirea de zi cu zi…”

G Ad:

FRAGMENT

„Și dintr-odată în viața ta apare acea persoană care schimbă totul: persoana de care te îndrăgostești și alături de care ai vrea să trăiești toată viața – iubirea vieții tale. Din acel moment totul se resetează: relațiile cu prietenii se schimbă; cu propriii părinți intri într-o etapă nouă, pe tine însuți parcă nu te mai recunoști. Și totul pentru că ai început să iubești... Momentul acesta e ca o naștere, fiindcă nimic nu mai este la fel ca înainte, totul capătă alte dimensiuni. Ochii parcă văd altfel, toate simțurile se ascut, gândești exagerat de subiectiv, vezi totul prin ochii persoanei iubite, începi să simți că nu-ți mai aparții și că ai face absolut orice ca ea să fie fericită. (…)”

Despre Vasile Ioana:

Inspirat de mari duhovnici ai Bisericii Ortodoxe precum Părintele Cleopa sau Părintele Arsenie Papacioc, dar și de atmosfera plină de iubire de Dumnezeu din casa bunicilor care l-au crescut, Părintele Vasile Ioana a ales drumul preoției și al Cuvântului pentru a veni în sprijinul semenilor săi.

Astăzi, el este parohul Bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” din apropierea Pieții Universității din București, unde a adunat în jurul său o întreagă comunitate de oameni de bine dornici să-și ajute aproapele. Mereu prezent în viața enoriașilor pe care îi păstorește, și, uneori, în diferite emisiuni radio și TV care abordează teme din actualitate, părintele Ioana este întodeauna pregătit să ofere îndrumare celor deznădăjduiți sau rătăciți, prin predicile sale sau prin cărțile sale.

Comandă „Cartea familiei” la pachet cu „Despre sensul vieții cu Mihai Morar și Părintele Necula” și beneficiezi de transport gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro