Urmărește emisiunea live
Carte regală lansată la ElefantFest 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Târgul de carte online „ElefantFest” 2021
Târgul de carte online „ElefantFest” 2021
Începe Târgul de carte online 'ElefantFest' 2021.

'Târgul de carte online „ElefantFest” 2021 începe pe 25 octombrie și se încheie pe 31 octombrie. În prima zi, la ora 15.00, puteți urmări online lansarea volumului „Nunta de Argint”, publicat de Editura Curtea Veche, sub semnătura ASR Principelui Radu.', transmite Familia Regală pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Familia Regală a României susține artiștii fără posibilități

În semn de omagiu pentru sărbătorirea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, Familia Regală a României a decis să organizeze o gală de binefacere pentru artiștii fără posibilități materiale.

„Cu o zi înainte de sărbătorirea celor 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, Fundația Regală Margareta a României organizează duminică, 24 octombrie 2021, cu generoasa găzduire a Societății Naționale de Televiziune și a Societății Naționale de Radiodifuziune, o gală de binefacere pentru Proiectul Național Tinere Talente.

Gala poartă genericul “România are nevoie de artă” și este transmisă pentru al doilea an consecutiv la TVR1 (ora 17.50), precum și la Radio România Cultural și Radio România Muzical (ora 18.00)”, scrie într-o postare pe Instagram. 

Ceremonie dedicată centenarului naşterii Regelui Mihai I

O ceremonie dedicată aniversării centenarului naşterii Regelui Mihai I al României, în cadrul căreia au fost acordate o serie de burse, certificatul de Furnizor Regal şi mai multe ordine şi decoraţii regale unor persoane, instituţii şi companii din ţara noastră şi din străinătate s-a desfăşurat, vineri seară, în Sala Tronului de la Palatul Regal.

Custodele Coroanei Române, Margareta, a acordat, în debutul evenimentului, Bursa "Regele Ferdinand I" lui Dumitru Stoica şi Bursa "Regina Maria" Elenei Malanici, ambii studenţi ai Universităţii de Stat din Moldova.

De asemenea, Bursele "Regele Mihai I" şi "Regina Ana" au fost acordate unui student şi unei studente de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Mihai Macovei şi Ana-Maria Magdalena Popescu, şi de la Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova, respectiv studenţilor Nicolai Ursatii şi Ana Vădănescu.

Majestatea Sa Margareta, concurs pentru studenţii la Arhitectură. Proiect legat de Grădina Palatului Elisabeta

Amintim faptul că studenți ai anului V de la Facultatea de Arhitectură și de la Facultarea de Arhitectură de Interior, însoțiți de rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, profesorul universitar Marian Moiceanu, și de decanul Facultății de Arhitectură de Interior, conferențiar universitar Oana Diaconescu, au fost primiți zilele trecute la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu.

Studenții au prezentat proiecte individuale pentru crearea Pavilionului din Grădina Palatului Elisabeta, o lucrare pe care Majestatea Sa dorește să o realizeze în partea de sud a grădinii, accesibilă deopotrivă vizitatorilor și invitaților Palatului Elisabeta.

Majestatea Sa și Principele Radu au oferit fiecărui student participant un dar, ca o recunoaștere a generoasei și inspiratei lor contribuții la patrimoniul construit al Palatului Elisabeta.

Lucrările vor fi prezentate într-o expoziție cu caracter public la Universitatea de Arhitectură și Urbanism în cursul lunii noiembrie, iar dintre ele va fi desemnată lucrarea câștigătoare, transmite Familia Regală a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel