Caroline Wozniacki, într-un echipament controversat la US Open 2023. A stârnit o 'avalanșă' de reacții / Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Caroline Wozniacki. FOTO Instagram @ Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki. FOTO Instagram @ Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki (în vârstă de 33 de ani și locul 623 WTA) a revenit în circuit, după o pauză de peste trei ani și jumătate.

Caroline Wozniacki și-a început parcursul la US Open 2023, unde a participat ultima dată în anul 2019, cu o victorie, 6-3, 6-2 contra jucătoarei Tatiana Prozorova.

După partidă, pe rețelele de socializare și în publicațiile de specialitate, a fost abordat și subiectul echipamentului purtat de Caroline. Jucătoarea daneză a purtat un echipament inedit, controversat, compus dintr-o singură bucată.

Foto /  Video

”Caroline Wozniacki a revenit triumfător la US Open și a arătat uimitor în echipamentul nou”, a scris WomenTennis Blog. Însă, unii internauți au avut și comentarii negative la adresa sportivei.

”Este cel mai urât echipament pe care l-a purtat vreodată”, ”Este un echipament cam indecent.”, Sper că vrea să iasă în evidență prin calitatea jocului, nu prin aceste echipamente cel puțin controversate!”, sunt câteva dintre reacțiile de pe rețelele de socializare.

Citește și - Elveţianul Wawrinka, cel mai vârstnic jucător care a câştigat un meci la US Open în ultimii 31 de ani

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, câştigătorul turneului US Open în 2016, a devenit, marţi, cel mai vârstnic jucător care a câştigat un meci la turneul american de Mare Şlem după Jimmy Connors, la vârsta de 40 de ani în 1992, relatează AFP.

Wawrinka, în vârstă de 38 de ani, a obţinut prima sa victorie la New York după patru ani, învingându-l pe japonezul Yoshihito Nishioka, cu 7-6 (7/5), 6-2, 6-4, în primul tur al competiţiei.

"Eu cred că joc bine. Încerc să nu compar cu trecutul, pentru că nu este o idee bună să compar ce făceam în urmă cu câţiva ani", a declarat Wawrinka după meci.

"Dar sunt mulţumit de nivelul meu. Ştiu unde mă aflu în acest moment, ştiu că pot învinge jucători foarte buni. Pot să fiu cu adevărat competitiv. Mă mişc bine", a adăugat el.

Fostul nr. 3 mondial, retrogradat pe locul 361 anul trecut din cauza unor accidentări, dar reintrat în top 100 anul acesta, va juca în runda următoare cu argentinianul Tomas Martin Etcheverry, cap de serie nr. 30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel