Carmen Tănase, confesiune despre moartea soțului său: Asta a durut cel mai tare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouToube Acasă la Măruță
Sursa foto: captură video YouToube Acasă la Măruță
Carmen Tănase a vorbit despre momentul greu în care și-a pierdut soțul, dar și despre modul în care a reușit să meargă mai departe alături de fiul ei.

"E un moment greu, dar nici nu te gândești atunci: "Aoleu, eu cum fac, ce fac?, pentru că trebuie să faci și pur și simplu vine de la sine. Depășești de la sine pentru că trebuie să faci. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere, că vine un copil care-ți cere de mâncare sau îți cere bani pentru școală, sau îți cere nu știu ce.

"M-a durut foarte tare suferința fiului meu"

Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia! Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? "Mamă, mai sunt și alții în situația asta?". Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie.

Și atunci am încercat să suplinesc cât am putut această lipsă. Cât s-a putut, că e greu să suplinești lipsa unui părinte, dar am fost ocupată cu această treabă și nu m-a dărâmat asta, dimpotrivă, m-a făcut mai puternică, mai dârză", a spus Carmen Tănase pentru viva.ro.

"Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener, că m-am obișnuit să rezolv lucrurile singură. Eu sunt un om, în principiu, care rezolvă. Sigur că cer și ajutorul atunci când ori simt că nu mai pot, ori când situația e prea grea… Dar am prieteni pentru asta, care întotdeauna sar și mă ajută. Nu știu dacă simt, știu să și repar, adică nu mi-aș lua un specimen pe-aici prin curte ca să repare chestii, că nu despre asta e vorba. Dacă simțeam nevoia, probabil că nu m-ar fi oprit nimic", a mai spus actrița.

Vezi și: Maia Morgenstern, mesaj emoționant despre prietenia cu actrița Carmen Tănase: Sufletul complementar, e cealaltă parte. Nu o să o pierd niciodată!

Salariul pe care-l primește Carmen Tănase lunar

Recent, invitată într-un podcast, actrița Carmen Tănase a dezvăluit salariul decent pe care-l primește lunar. Nu mai puțin de 1.300 de euro ar câștiga pe lună, din propriile dezvăluiri, conform Gândul

”Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a precizat Carmen Tănase în cadrul podcastului.

Carmen Tănase a vorbit și despre perioadele mai grele din viața sa, atunci când lucra doar la teatrul de stat. ”Da, am avut perioade (n.r când nu ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel” a menționat celebra actriță.

Vezi și: Carmen Tănase, șocată în direct, după ce s-a aflat că a avut o tumoră care o putea paraliza: ”Ce e asta? M-a pus NAIBA...”/ Adela Popescu: Tu așa spui?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel