Carmen Tănase: Am GREȘIT! A fost greșeala mea, nu a altuia. Părinții nu înțeleg din cauza EGOISMULUI de care ei nu-și dau seama!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Carmen Tănase
Foto: Facebook Carmen Tănase
Actrița Carmen Tănase a făcut dezvăluiri despre fiul său și despre regretatul ei soț.

Carmen Tănase este mamă de băiat, dar în filmul "În așteptare", regizat de Sabina Lisievici, interpretează rolul unei mame de fată.

Întrebată cum a fost să joace acest rol și ce sfat i-ar da fiicei sale în realitate, raportat la filmul ce urmează să fie lansat și la una dintre replicile puternice pe care le are: "timpul nu iartă", Carmen Tănase a spus că: "reacția mea ar fi cu totul diferită de cea a personajului din film". 

"A existat această mentalitate, nu știu dacă numai la noi, ca popor, sau există peste tot, nu știu, și există și în continuare. Să îi dorești copilului binele tău, să știi tu ce e mai bine pentru copilul tău și asta a fost o greșeală, pentru că foarte multe femei au fost nefericite în viața lor din această pricină, că trebuiau să facă într-un anume fel, ca să nu dezamăgească și se dădeau cumva pe ele la o parte, ca să fie pe placul părinților, neamurilor, rudelor, prietenilor. Cumva "ce spune lumea, gura lumii".

Eu nu am făcut asta! Am un băiat, dar nu contează, pentru că tot un copil este și puteam și eu să zic: mai bine pentru tine este asta, că știu eu mai bine! Și poate ar fi fost mai bine, dar eu am ales să nu mă bag niciodată și să-i las omului liberul arbitru să funcționeze. Dar această mentalitate a existat și încă există, pentru că am și eu prietene și văd, observ lucrurile astea și am avut, de exemplu, am lucrat mult cu adolescenți, cu copii nefericiți din această cauză. Ei având de toate, nelipsindu-le nimic, dar din cauză că părinții lor nu-i înțeleg, nu le înțeleg dorințele lor, indiferent de care sunt, pot fi unele nebunești, dar trebuie să încerci și o nebunie în viață ca să poți să fii tare și să mergi mai departe.

Părinții nu înțeleg! De ce? Din prea multă grijă, grijă exagerată, dar și dintr-un anumit egoism de care ei nu-și dau seama: eu știu ce e mai bine pentru tine. Tu trebuie să faci așa, ca să ajungi așa, că ce zice lumea dacă nu ajungi așa... și cumva dirijează drumul copilului greșit!", a declarat Carmen Tănase, pentru DC NEWS și SPECTACOLA.

"Eu nu țin cont, dacă vreau ceva, de nimeni! Soțul meu era mai mare cu 17 ani și venea din altă căsătorie, dar eu am ales eu pentru mine întotdeauna!"

În urmă cu ceva timp, Carmen Tănase declara că la începutul relației cu soțul ei a avut parte de unele comentarii și împotriviri, dar totuși nu a ținut cont niciodată de gura lumii și a mers mai departe pe ceea ce a simțit.

"Eu am fost un copil rebel și am rămas un om rebel. Eu nu țin cont, dacă vreau ceva, de nimeni! Pentru că simt cumva, am un instinct foarte bun, ăsta m-a și scos din multe necajuri. Nu zic că n-am greșit niciodată, am greșit, dar mi-am asumat. A fost greșeala mea nu a altuia. Nici nu-mi place să dau vina pe alții. Dacă fac ceva și fac greșit este din cauza mea.

Da, pentru că soțul meu era mai mare cu 17 ani și venea din altă căsătorie... adică, cutumele sunt să fie cam de aceeași vârstă, copiii să fie tineri ca să se crească unul pe altul... mentalitățile vechi dar nu e așa de fiecare dată.

Eu am ales eu pentru mine întotdeauna!", a completat marea actriță.

Vezi și: Ce o enervează la culme pe Carmen Tănase. Dezvăluire în premieră: Mă foarte ENERVEAZĂ asta! Băi, noi cădem de pe planetă, e PERICULOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel