Carmen Tănase, șocată în direct, după ce s-a aflat că a avut o tumoră care o putea paraliza: ”Ce e asta? M-a pus NAIBA...”/ Adela Popescu: Tu așa spui?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Carmen Tănase nu a fost deloc încântată de afirmația Adelei Popescu și a reacționat rapid. 

”Este o persoană la care țin foarte mult, pe care o cunosc de foarte mult timp, însă o problemă de sănătate descoperită din întâmplare o putea lăsa paralizată. Este vorba despre Carmen Tănase, care este acum alături de noi”, a prezentat-o Adela Popescu pe actrița Carmen Tănase, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PROTV.

Acum prezentatoarea emisiunii de la postul de televiziune generalist, Adela Popescu a apărut în atenția publicului cu ani în urmă, ca actriță chiar în trustul în care astăzi activează, la AcasăTV. Adela Popescu a vorbit despre problema de sănătate a actriței Carmen Tănase, ceea ce nu a fost deloc pe placul celei din urmă. 

”Știi care e problema... nu văd... ce e asta cu problema de sănătate?” a spus Carmen Tănase. ”Păi nu a fost?” a spus Adela Popescu. ”Păi a fost, dar ce am dat vreo importanță? M-a pus naiba să-i spun lui Viziru și gata, s-a...” a răspuns Carmen Tănase. 

”A fost o tumoră pe măduvă”

”Păi tu nu, tu nu, Carmen, doar că un om are o viață și așa, la un moment dat, din întâmplare... sau ce ai făcut?” a continuat Adela Popescu. ”Da, a fost o întâmplare, m-am dus să-mi fac și eu analizele” a răspuns actrița. 

Carmen Tănase a spus că avea o amorțeală într-un picior care se simțea diferit față de celălalt. ”Întâmplător s-a descoperit, când au mărit din întâmplare câmpul la RMN. A trebuit să mă operez. A fost o tumoră pe măduvă” a afirmat Carmen Tănase. ”Și tu așa spui?” a întrebat contrariată Adela Popescu. 

”În primul rând, am avut încredere în Doru, domnul doctor Doru Băltățeanu, am zis că gata, nu mai am niciun fel de tumoră. Dânsul mi-a spus: știu ce am scos, totul este în regulă. Nu e nimic, sunt bine mersi. Dacă rămânea acolo, se rupea măduva. (Și rămâneai paralizată, nu? a fost întrebată). Da.” a afirmat actrița. 

Operația a ținut patru ore, după spusese actriței.

În aceeași emisiune, Carmen Tănase, o mare iubitoare și salvatoare de animale, a refuzat să spună câte animale are acum, spunând că unele animale s-au mai dus. ”În spatele curții am făcut un cimitiruț” a spus actrița, care afirmă că mereu găsește la marginea pădurii ceea ce oamenii consideră că nu mai au nevoie acasă, adică... animale. 

Citește și: Maia Morgenstern, scrisoare către Carmen Tănase: Ce mai faci, Carmen? Mai ții minte?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel