Carmen Obârșanu ACUZĂ: Dincă făcea parte dintr-un CLAN. Instituții ale statului, IMPLICATE
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Noi detalii din cazul „Caracal”. Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșaru, a venit cu o serie de noi acuzații. 

Carmen Obârșanu a făcut noi declarații după ce vineri, 17 iulie, judecătorii din Olt i-au respins cererea lui Gheorghe Dincă și au decis că inculpatul trebuie să rămână în arest. 

Avocata familiei Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie a anului trecut, a declarat la Realitatea Plus că „locul lui Dincă este după gratii, dacă nu pentru toate infracțiunile, măcar pentru o parte din ele”. Carmen Obârșanu susține că „el se folosește de datele anchetatorilor. Dincă nu este un infractor singular”.

Probe dispărute de la dosar

Conform celor spuse de avocată, au dispărut probe care dovedeau că Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan în care sunt implicate și instituții ale statului.

„Nu știu de ce anchetatorii au omis faptul că Dincă a fost ajutat sau a fost un simplu pion al unui grup de trafic de persoane. Nu au fost administrate toate probele, au fost ascunse foarte multe probe care dovedeau că acest Dincă face parte dintr-un clan mult mai mare în care sunt implicate instituții ale statului și pe care organele de cercetare vor să le ascundă.

El nu spune niciodată tot adevărul, spune frânturi. Trebuie să fii foarte atent să faci separare între ce spune adevăr și ce spune minciună”, a mai declarat avocata familiei Melencu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel