Carmen Iohannis, ținută Italia. Cele mai tari glume din mediul online
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Soții Iohannis
Soții Iohannis
Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a stârnit un val de critici în rândul cetățenilor din țara noastră după ce, într-o vizită la  sediul  Arhiepiscopiei  Ortodoxe Române a  Italiei, alături de Președintele Klaus Iohannis, a purtat o rochie roz cu buline.

După ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, o serie de critici au apărut în spațiul online.

Femeia asta în primul rând și-a uitat vârsta. A rămas împietrită la 20 de ani când se purta minijup. Nu înțelege sau nu vrea să respecte exigențele impuse în ținuta unei Prime Doamne.

Cine dintre creatorii de modă își bate joc de doamna Carmen Iohannis?

Rochia roz, transparentă ,cu dublură prea scurtă , degajând un aer adolescentin, nu a fost potrivită nici cu locul și nici cu rangul soției unui președinte de stat. Mă uimește obsesia pentru ținutele de 20 de ani și nu mă refer neapărat la lungime, ci la materiale și mai ales la croială. Rochia roz cu buline ar fi excelentă pentru balul de absolvire al gimnaziului.'', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, alte persoane mai pricepute la programele de editat, au modificat imaginile cu Prima Doamnă a României în care apare alături de Președintele Klaus Iohannis și reprezentanți ai Arhiepiscopiei.

(w670)

(w670)

Vezi și: Floriana Jucan, atac la Carmen Iohannis. "Sunteți imaginea României"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel