Carmen Iohannis, colaborare cu designerul Stephan Pelger
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 29 apr 2015, 16:55
WhatsApp
Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, începe o colaborare interesanță în privința ținutelor sale. 

Cunoscutul designer Stephan Pelger a anunțat pe contul său de socializare că este onorat de faptul că va începe colaborarea cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, în privința ținutelor acesteia.  

„Astăzi a fost o zi cu totul specială!!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și din cate mi-am dat seama și un suflet frumos! Sunt foarte onorat de această nouă colaborare", a scris creatorul  de modă român născut într-o familie de origine germană, Stephan Pelger, pe Facebook, unde a postat și o fotografie realizată în timpul vizitei soției președintelui Iohannis la atelierul său.

Stephan Pelger a primit, ulterior, de la fanii săi numeroase mesaje de felicitare pentru noua colaborare, unii dintre ei apreciind și faptul că soția președintelui Iohannis preferă să se consulte cu specialiști în domeniu în privința stilului vestimentar. 

Carmen Iohannis a colaborat și cu Eli Lăslean, care a realizat ținuta abordată la un eveniment de la Castelul Peleş, organizat de Casa Regală a României, în timp ce de ținutele sale la evenimente oficiale se ocupă Alexandru Ciucu.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, eleganță regală în toate culorile curcubeului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?